Szakács leszek IV. (GS-8-10)
5.200 Ft (4.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szakács leszek IV. (GS-8-10)

Kiadói cikkszám: GS-8-09
Cikkszám: 9786155720888
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év
2024
5.200 Ft (4.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Szakács leszek IV. című tankönyvünk zárja le a szakács- és szakácstechnikus tanulók számára készített, négykötetes könyvsorozatunkat. Molnár Kristóf mellett Bodnárné Nagy Anita a szerzője.

A könyvsorozat utolsó kötetében sorra kerülnek az eddigi könyvekben még nem ismertetett ételcsoportok: a hidegkonyhai ételek, a reggeli ételek és az éttermi tészták, valamint külön fejezetek szólnak a tálalásról, a menütervezésről és a rendezvények büfékínálatának összeállításról is. Szerzőink arra törekedtek, hogy ezeken a szerteágazó területeken a szakmai alapok mellett a nemzetközi újításokat is bemutassák, és arra is rávezessék a tanulókat, hogyan kell ezeket alkalmazni a gyakorlatban. Ennek szellemében a könyvben receptek, útmutatók és technológiai, munkaszervezési alapismertetek is olvashatók.

Ezzel a befejező kötettel érhetik el a szakácstanulók azt az alapvető szakmai szintet, amely a sikeres pályakezdéshez szükséges. Fontos azonban megjegyezni, hogy az igazi mesterszakács folyamatosan fejleszti önmagát, tanul és inspirálódik. A szakma állandóan változik, ezért a szakácsoknak is lépést kell tartaniuk a fejlődéssel - legyen szó új technológiákról, ízekről vagy akár új kulturális hatásokról.

Hasonlóan az eddigi kötetekhez, a gazdagon illusztrált nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal és érdekességekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle.

A IV. kötet tartalma:

  1. A hidegkonyha alapjai
  2. A hidegkonyha ételtípusai
  3. Reggeli ételek
  4. Kenyérfélék, éttermi tészták, desszertek
  5. Tálalás
  6. Menütervezés és a büfékínálat kialakítása

Tartalomjegyzék

 

Kapcsolódó termékek

Szakács leszek I. (GS-8-07)

Kiadói cikkszám:GS-8-07
Cikkszám:9786155720642
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
Az I. kötet középpontjában a növényi alapanyagok és az elkészítésükhöz kapcsolódó technológiák állnak.  
Raktáron

Szakács leszek II. (GS-8-08)

Kiadói cikkszám:GS-8-08
Cikkszám:9786155720659
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
A sorozat darabjainak célja hogy az alapanyagokból kiindulva bemutassák a napjainkban alkalmazott ételkészítési technológiákat és azok fizikai, kémiai hátterét. Nem receptgyűjtemények, holott természetesen tartalmazzák fázisfotókkal bemutatva a szükséges alaprecepteket.
Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)

Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron

Exploring Tourism in English (GS-0-43)

Kiadói cikkszám:GS-0-43
Cikkszám:9786155720031
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz.
Raktáron

Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)

Kiadói cikkszám:GS-8-06
Cikkszám:9786155720505
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.
Raktáron