Kereskedelem
A gasztronómia alapjai (MK-5969)
Kiadói cikkszám:MK-5969
4.495 Ft
(4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Várható szállítás:2024. október 11.
Általános áruismeret (MK-6022)
Kiadói cikkszám:MK-6022
3.710 Ft
(3.533 Ft + ÁFA)
A tankönyv a 11992-16 Kereskedelmi ismeretek nevű modul általános áruismeretre vonatkozó követelményeit tartalmazza
Várható szállítás:2024. október 14.
Angol szaknyelvi összefoglaló - Rendészeti szituációk, példamondatok, szakszavak (MK-0970)
Kiadói cikkszám:MK-0970
1.495 Ft
(1.424 Ft + ÁFA)
Könyvünk célja, hogy segítse a rendvédelmi dolgozók, elsősorban közlekedésiek, valamint mindazon kollégák kommunikációját, akik feladataik elvégzése során külföldiekkel kerülnek kapcsolatba.
Várható szállítás:2024. október 11.
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
4.425 Ft
(4.214 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. október 11.
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
4.425 Ft
(4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Várható szállítás:2024. október 11.
Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)
Kiadói cikkszám:MK-6072-2
2.135 Ft
(2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás:2024. október 11.
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Kiadói cikkszám:MK-5813
7.135 Ft
(6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Várható szállítás:2024. október 11.
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)
Kiadói cikkszám:MK-6073-9
3.135 Ft
(2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás:2024. október 11.
Felszolgáló szakmai ismeretek (MK-5819)
Kiadói cikkszám:MK-5819
4.290 Ft
(4.086 Ft + ÁFA)
A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal
Várható szállítás:2024. október 11.
Korszerű szállásszolgáltatás (KP-2135)
Kiadói cikkszám:KP-2135
990 Ft
(943 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. október 11.
Ruházati és vegyesiparcikk -áruismeret (MK-6023)
Kiadói cikkszám:MK-6023
5.135 Ft
(4.890 Ft + ÁFA)
A könyv a ruházati és vegyesiparcikk-áruk témakörében ismerteti az alapanyagokat
Várható szállítás:2024. október 11.
Ruházati termékek forgalmazása 1.
Kiadói cikkszám:MK-6525-3
3.490 Ft
(3.324 Ft + ÁFA)
A legújabb kerettantervek szerint készült a kétkötetes tankönyv, amely a ruházati termékek áruismeretét és forgalmazását tartalmazza, a 10027-12-es és a 10031-12-es modulokhoz kapcsolódóan. A szerzők kereskedelmi gyakorlata a garancia arra, hogy a napi munkában legfontosabb témaköröket a vevőközpontúság, a forgalomorientáltság és a minőségi kiszolgálás, valamint az élményszerű termékbemutatás szemszögéből ismerteti a kiadvány.
Várható szállítás:2024. október 14.