Élelmiszeripar
A gasztronómia alapjai (MK-5969)
Kiadói cikkszám:MK-5969
4.495 Ft
(4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Várható szállítás:2024. november 13.
Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)
Kiadói cikkszám:MK-6072-2
2.135 Ft
(2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás:2024. november 13.
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)
Kiadói cikkszám:MK-6073-9
3.135 Ft
(2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás:2024. november 13.
Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)
Kiadói cikkszám:NS-SP-É
5.925 Ft
(5.643 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. november 13.