Élelmiszeripar

Rendezés:

A cukrászati termelés alapjai (MK-5814)

Kiadói cikkszám:MK-5814
4.995 Ft (4.757 Ft + ÁFA)
A tankönyv az ágazati alapoktatás szakmai követelményei és vizsgafeladatain kívül megalapozza a szakirányú oktatás szakmai követelményeit.
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

A gasztronómia alapjai (MK-5969)

Kiadói cikkszám:MK-5969
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

Élelmiszerismeret II. (MK-6033-8)

Kiadói cikkszám:MK-6033-8
2.425 Ft (2.310 Ft + ÁFA)
A kiadvány fő témakörei: Állati eredetű élelmiszerek; Élvezeti szerek
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)

Kiadói cikkszám:NS-SP-É
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Várható szállítás:2025. május 07.
Kívánságlistára teszem