google-site-verification: google37e1411c4a58f5d4.html
Termékek Menü
   

Élelmiszeripar

Rendezés:
Kiadói cikkszám: KR-200
3.000 Ft (2.857 Ft + ÁFA)
Jó szívvel ajánlom a könyvet mindazoknak, akik az élelmiszer-biztonság megteremtésén fáradoznak, az élelmiszer-kereskedelemben, a vendéglátásban dolgoznak vagy tanulnak.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: KR-399
5.190 Ft (4.943 Ft + ÁFA)
  Az új tankönyvet nem csak az oktatásban, hanem az ételkészítés iránt - újításokra fogékony - érdeklődők számára is ajánljuk!
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: MK-6013-3
1.490 Ft (1.419 Ft + ÁFA)
Könyvünk átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a középkor lakomáit.
Várható szállítás: 2019. július 02.
Kiadói cikkszám: KP-2321
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA)
A tankönyvet elsősorban a cukrászképzésben tanuló diákok számára ajánljuk.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: KP-2337
5.690 Ft 4.837 Ft (4.607 Ft + ÁFA)
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: KP-2270
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA)
 
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: MK-5813
7.990 Ft 6.792 Ft (6.469 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: MK-6072-2
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
2.390 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: KP-2284
6.990 Ft 5.942 Ft (5.659 Ft + ÁFA)
A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit.  
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: KP-2124
3.590 Ft 3.052 Ft (2.907 Ft + ÁFA)
A kiadvány végén lévő kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.
Várható szállítás: 2019. június 24.
Kiadói cikkszám: NS-SP-É
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Várható szállítás: 2019. június 24.
Top termékek
Kiadói cikkszám: KP-2321
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA)
A tankönyvet elsősorban a cukrászképzésben tanuló diákok számára ajánljuk.
Kiadói cikkszám: KP-2270
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA)
 
Kiadói cikkszám: KP-2337
5.690 Ft 4.837 Ft (4.607 Ft + ÁFA)
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja
Kiadói cikkszám: MK-5813
7.990 Ft 6.792 Ft (6.469 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
2.390 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.