Élelmiszeripar

Rendezés:

A gasztronómia alapjai (MK-5969)

Kiadói cikkszám:MK-5969
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Várható szállítás:2024. november 13.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás:2024. november 13.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás:2024. november 13.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)

Kiadói cikkszám:NS-SP-É
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Várható szállítás:2024. november 13.
Kívánságlistára teszem