Termékek Menü
0
   

Élelmiszeripar

Rendezés:
Kiadói cikkszám: KR-200R
1.500 Ft 1.200 Ft
Jó szívvel ajánlom a könyvet mindazoknak, akik az élelmiszer-biztonság megteremtésén fáradoznak, az élelmiszer-kereskedelemben, a vendéglátásban dolgoznak vagy tanulnak.
Várható szállítás: 2017. július 04.
Kiadói cikkszám: MK-6013-3
1.490 Ft
Könyvünk átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a középkor lakomáit.
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2321
9.990 Ft 7.992 Ft
A tankönyvet elsősorban a cukrászképzésben tanuló diákok számára ajánljuk.
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2279
3.990 Ft 3.392 Ft
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat.
Várható szállítás: 2017. július 04.
Kiadói cikkszám: KP-2331
5.490 Ft 4.667 Ft
Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára.
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2337
3.990 Ft 3.392 Ft
A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2270
9.990 Ft 8.492 Ft
 
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: MK-21955
8.990 Ft 7.192 Ft
A könyv a klasszikus alapismeretek mellett bemutatja a magyar és nemzetközi konyha remekeit, és utat mutat a gasztronómiai irányzatokban.
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2284
6.990 Ft 5.942 Ft
A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit.  
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: KP-2124
3.590 Ft 3.052 Ft
A kiadvány végén lévő kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.
Várható szállítás: 2017. június 30.
Kiadói cikkszám: NS-SP-É
5.925 Ft
 
Várható szállítás: 2017. június 30.
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-21955
8.990 Ft 7.192 Ft
A könyv a klasszikus alapismeretek mellett bemutatja a magyar és nemzetközi konyha remekeit, és utat mutat a gasztronómiai irányzatokban.
Kiadói cikkszám: KP-2321
9.990 Ft 7.992 Ft
A tankönyvet elsősorban a cukrászképzésben tanuló diákok számára ajánljuk.
Kiadói cikkszám: KP-2331
5.490 Ft 4.667 Ft
Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára.
Kiadói cikkszám: KP-2279
3.990 Ft 3.392 Ft
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat.
Kiadói cikkszám: MK-6013-3
1.490 Ft
Könyvünk átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a középkor lakomáit.