Vendéglátás, idegenforgalom

Rendezés:

Magyarország idegenforgalma (CR-0170)

Kiadói cikkszám:CR-0170
2.580 Ft (2.031 Ft + ÁFA)
 
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

A gasztronómia alapjai (MK-5969)

Kiadói cikkszám:MK-5969
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Angol szaknyelvi összefoglaló - Rendészeti szituációk, példamondatok, szakszavak (MK-0970)

Kiadói cikkszám:MK-0970
1.495 Ft (1.424 Ft + ÁFA)
Könyvünk célja, hogy segítse a rendvédelmi dolgozók, elsősorban közlekedésiek, valamint mindazon kollégák kommunikációját, akik feladataik elvégzése során külföldiekkel kerülnek kapcsolatba.
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Felszolgáló szakmai ismeretek (MK-5819)

Kiadói cikkszám:MK-5819
4.290 Ft (4.086 Ft + ÁFA)
A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Korszerű szállásszolgáltatás (KP-2135)

Kiadói cikkszám:KP-2135
990 Ft (943 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Vendéglátó eladói ismeretek (KP-2147)

Kiadói cikkszám:KP-2147
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem

Vendéglátó szakmai alapismeretek (KP-2194)

Kiadói cikkszám:KP-2194
1.290 Ft (1.229 Ft + ÁFA)
A tankönyv bemutatja a vendéglátás rövid történetét, feladatait, tevékenységi körét
Várható szállítás:2024. október 14.
Kívánságlistára teszem