Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám: GS-8-16
Cikkszám: 9786155720666
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év
2023
5.600 Ft (5.333 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cukrász leszek I. (GS-8-16)
5.600 Ft (5.333 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a tankönyv, amely egy két kötetből álló sorozat első része. A tudásanyag visszanyúl az alapozó képzés során tanultakra, azt mélyíti el, egészíti ki.


A kiadvány célja felkészíteni a cukrásztanulókat a sikeres vizsgán túl a szakmában való elhelyezkedésre. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy tisztában legyünk
– a jó receptúra felépítésével;
– az anyaghányadok méréséhez szükséges eszközökkel, a mértékegységek közötti átváltásokkal;
– az alap- és járulékos anyagokkal, azok fogalmával és tulajdonságaival;
– a tésztatípusok, a különböző krémek és töltelékek sajátosságaival, elkészítésével.


Az első kötetben a cukrásztermékek elkészítésének technológiáját sajátíthatjuk el. Az Anyaghányadbázis c. mellékletben minden olyan alaptészta és azokból készíthető sütemény, krém, töltelék, illetve öntet anyaghányada megtalálható, amely alapján komplett készterméket tudunk előállítani. Ezek külön fejezetbe kerültek. A fejezeteken belül ábécésorrendbe rendeztük a táblázatokat, a táblázatok hivatkozását pedig feltüntettük a tankönyvben is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Beszerzés alatt

Vendéglátó szakmai idegennyelv - Angol (TM-61006)

Kiadói cikkszám:TM-61006
Cikkszám:9789632751368
5.690 Ft 4.837 Ft (4.606 Ft + ÁFA)
-15%
Beszerzés alatt