A turisztikai és szálláshelyi tevékenység alapjai (MK-5894)
5.090 Ft (4.848 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A turisztikai és szálláshelyi tevékenység alapjai (MK-5894)

Kiadói cikkszám: MK-5894
Cikkszám: 9789631647730
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2024
5.090 Ft (4.848 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A tankönyv a Turizmus-vendéglátás ágazat szakmáinak alapképzéséhez íródott azzal a céllal, hogy a szakmaválasztás előtt álló tanulók megismerjék a turisztika és szálláshelyi tevékenység alapjait.  A kötet röviden ismerteti a turizmus történetét, majd bemutatja Magyarország turisztikai térségeit. Részletesen végigvezet az egyes térségek jellegzetes turisztikai célpontjain és meghatározó turisztikai programjain. Teljeskörűen tárgyalja az alapvető szálláshelyi ismereteket, bemutatva az egyes szálláshelytípusokat, azok tulajdonságait és a hozzájuk kapcsolódó munkaköröket. A kiadványban kérdések és feladatok segítik az önellenőrzést, a kötet végén található projektfeladat összegzi az elsajátított ismereteket.

A kiadvány fő témakörei: A turizmus történetének rövid áttekintése; Alapfogalmak; Turisztikai térségek; Szálláshelyi ismeretek; A szálláshelyek minősége; Fogalomtár; Idegen szavak, kifejezések; Irodalomjegyzék

A kiadvány jóváhagyott szakképzési tankönyv, amely 2029-ig rendelkezik tankönyvi engedéllyel (engedélyszám: VI/2066-1/2024/SZASZIF).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)

Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron

Exploring Tourism in English (GS-0-43)

Kiadói cikkszám:GS-0-43
Cikkszám:9786155720031
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz.
Raktáron

Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)

Kiadói cikkszám:GS-8-06
Cikkszám:9786155720505
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.
Raktáron