Termékek Menü

Az utazásszervezés számításai - Feladatgyűjtemény az előkalkulációhoz (GS-8-23)

Ár:
2.800 Ft (2.667 Ft + ÁFA)
Kiadói cikkszám: GS-8-23
Cikkszám: 9786155720772
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év: 2023
Menny.:db

Leírás

Ez a kiadvány a Turisztikai technikus képzés Turisztikai szervező szakirányán tanuló nappali és levelező tagozatos diákok számára készült. A programtanterv szerinti Üzleti kalkuláció és költséggazdálkodás tantárgy Az utazásszervezés számításai témakört fedi le. A feladatgyűjtemény célja, hogy felkészítse a tanulókat a szakmai vizsga projekt részére. A feladatok nemcsak a vizsgakövetelményeknek megfelelően épülnek fel, de tükrözik az utazási irodák bevett gyakorlatát is.


A könyv olvasói az utazásszervezés számításainak rejtelmeibe nyerhetnek betekintést. A beutaztató és a kiutaztató példákon keresztül megismerhetik az előkalkuláció tartalmi és formai követelményeit, az elkészítéséhez kapcsolódó szabályokat, a szolgáltatások sorrendjét, valamint azok számítási módját az aktuális előírások figyelembevételével. Belföldi utazásszervezéssel kapcsolatos példákat külön nem tartalmaz a könyv, mivel az előkalkulációjuk felépítése és a szolgáltatások számítása megegyezik a beutaztatásnál bemutatottal.


A feladatokhoz tartozó programleírások és alapadatok alkalmasak arra, hogy a tanulók forgatókönyvet és idegen nyelvi üzleti levelet is készítsenek, melyek szintén a szakmai vizsga projekt részét képezik. Erre irányuló feladatot nem tartalmaz a könyv, hiszen nem része a tantárgynak. A kiadványban szerepelő mintamegoldások irányadók: egy bizonyos fajta logika alapján épülnek fel, mindent részletesen elmagyarázva, de ezektől eltérően is felépülhet az előkalkuláció, illetve egyszerűsíteni is lehet egyes lépéseket, ahol van rá lehetőség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadói cikkszám: MK-5891
Cikkszám: 9789631665789
5.425 Ft (5.167 Ft + ÁFA)
A tankönyv az utazások szervezéséhez szükséges turisztikai alapismeretek rövid áttekintése után részletesen foglalkozik az alaptevékenységű üzletágakkal – utazásszervezés, utazásközvetítés –, valamint az utazási vállalkozások által leggyakrabban végzett kiegészítő tevékenységekkel.
Beszerzés alatt
Kiadói cikkszám: GS-8-21
Cikkszám: 9786155720758
5.400 Ft (5.143 Ft + ÁFA)
A kiadvány az elmélet mellett a gyakorlati alaptudás megszerzését is elősegíti. A tankönyv feldolgozása során legyenek kritikusak, merészek, kreatívak. Egy-egy szokatlan, jó ötlet mindennél többet ér!
Raktáron
Kiadói cikkszám: GS-8-22
Cikkszám: 9786155720765
3.400 Ft (3.238 Ft + ÁFA)
Idegenvezetés című tankönyvünket a Turisztikai technikus képzésben részt vevő tanulók számára készítettük, akik tanulmányaikat Idegenvezető szakirányon folytatják.
Raktáron