Exploring Tourism in English (GS-0-43)
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Exploring Tourism in English (GS-0-43)

Kiadói cikkszám: GS-0-43
Cikkszám: 9786155720031
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év
2018
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Exploring Tourism in English idegenforgalmi szakmai nyelvkönyv. Elsősorban abban nyújt segítséget, hogy használója magabiztosan tudjon kommunikálni a szakmájában, illetve bővítse szaknyelvi szókincsét. Nyelvi szintje B1-B2.

A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz. Emellett a könyv tematikájában és feladataiban igazodik a KITEX Gazdasági nyelvvizsga Turizmus szaknyelvi követelményeihez is. Első felének fejezetei a turizmushoz kapcsolódó általános témakörökkel ismertetnek meg, mint pl. a jellemző utazási típusok, szállástípusok, a turisztikai színtér szereplői, turisztikai munkakörök és gasztronómia. Ezután a közlekedési típusok bemutatása következik (légi, vízi, közúti), majd ezen ismeretek birtokában rátérünk a turisztikai marketing napjainkban kimondottan fontos témájára. A könyv különleges utazástípusok tárgyalásával zárul, mint többek közt pl. az ökoturizmus vagy a vallási turizmus.

Minden fejezet tartalmaz egy-egy hosszabb szöveget, aminek tartalma egy-egy vizsgatételnek felel meg. A kommunikáció fejlesztését dialógusok szolgálják, a könyv online verzióiban ezek hanganyaga is megtalálható. A szókincs elmélyítésére számos feladat ad lehetőséget, köztük projektszemléletű gyakorlatokkal. Mindez fejleszti az angol nyelvű előadói készséget, ami az idegenforgalmi szakmákban szinte elengedhetetlen. A fejezetek rövid nyelvtani ismétlést is tartalmaznak. A szakmai szövegek értelmezését a könyv végén található szótár segíti. A digitális verziókban megtalálható a feladatok megoldása.

Kinek ajánljuk?

  • Szakközépiskolák és szakgimnáziumok tanulói számára, akik turisztikai szervező, értékesítő, idegenvezető vagy szállodai recepciós képesítés megszerzésére készülnek.
  • Szaktanároknak, akik nyitottak a digitális tartalmakkal támogatott tanításra, digitális tanári kézikönyv használatára.
  • Idegenforgalmi dolgozóknak, akik fejlesztenék nyelvtudásukat és kommunikációs készségüket.
  • Mindenkinek, aki szakmai nyelvvizsgára készül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)

Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron

Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)

Kiadói cikkszám:GS-8-06
Cikkszám:9786155720505
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.
Raktáron

Szakács leszek I. (GS-8-07)

Kiadói cikkszám:GS-8-07
Cikkszám:9786155720642
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
Az I. kötet középpontjában a növényi alapanyagok és az elkészítésükhöz kapcsolódó technológiák állnak.  
Raktáron