Leírás
Cziráki Marietta és Molnár Kristóf első tankönyve, a GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai 2021 tavaszán készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása szeptemberben lezárult. Szerzőink könyvük tartalmát a 2020-as programtantervek, képzési és kimeneti követelmények, valamint oktatói és a vendéglátásban szerzett tapasztalataik alapján állították össze. Olyan kiadvány létrehozására törekedtek, amely szakmailag pontos, korszerű, és az ismereteket a megcélzott tanulói korosztály számára is befogadható formában tartalmazza.
Tartalom
- Milyen lesz a munkahelyem?
- Mi minden található az értékesítőtérben?
- Hogyan végezhetjük a munkánkat biztonságosan?
- Milyen elvárásoknak kell megfelelnünk?
- Hogyan viselkedjünk a munkahelyünkön?
- Hogyan alakul egy napunk?
- Sikerült italt választani?
- Sikerült ételt választani?
- Miből áll az alapvizsga? (Digitális extra fejezet)
A nyomtatott könyvhöz digitális hozzáférés is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát nagyítható ábrákkal, kiegészítő fotókkal, valamint egy plusz fejezetet, amely ismeretanyagával kifejezetten az alapvizsgára készíti fel a diákokat.