Leírás
A FLASH on English for Tourism kimondottan azoknak a diákoknak készült, akik turisztikai szakterületen szeretnének elhelyezkedni. A könyv bemutatja a turizmushoz köthető szakkifejezéseket és szaknyelvi funkciókat.
A 11 rövid, áttekinthető lecke segítségével életszerű szituációkban, illetve gyakorlatias feladatok segítségével fejleszthetjük a szókincset és a 4 fő nyelvi készséget.
Témakörök
- Turisztikai szervezetek, marketing
- Közlekedési módok
- Szállás
- Szállodai személyzet
- A nyaralás megtervezése és lefoglalása
- Turizmus Nagy-Britanniában
- Turizmus Európában
- Turizmus az Egyesült Államokban
- Ökoturizmus
- Új turisztikai úti célok
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Cukrász leszek I. (GS-8-16)
Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft
(5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron
Exploring Tourism in English (GS-0-43)
Kiadói cikkszám:GS-0-43
Cikkszám:9786155720031
6.200 Ft
(5.905 Ft + ÁFA)
A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz.
Raktáron
Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)
Kiadói cikkszám:GS-8-06
Cikkszám:9786155720505
2.500 Ft
(2.381 Ft + ÁFA)
Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.
Raktáron
Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)
Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft
(4.190 Ft + ÁFA)
A GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron