Adminisztráció és elszámolás a turizmusban (MK-5895)
2.710 Ft (2.581 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Adminisztráció és elszámolás a turizmusban (MK-5895)

Kiadói cikkszám: MK-5895
Cikkszám: 9789631647471
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2024
2.710 Ft (2.581 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A tankönyv a turisztikai szervező képzésben részt vevők számára készült A kiadvány a papír alapú és elektronikus dokumentumok megismertetése mellett gyakorlati példákkal segíti, hogy a diákok felkészülhessenek a munkavégzés közben felmerülő különböző helyzetekre, illetve azok megfelelő kezelésére. A dokumentumok kitöltésmódjának elsajátítását elősegítik a megadott minták és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatias feladatok. A szituációs gyakorlatok fejlesztik a tanulók problémamegoldó készségét, a számolással kapcsolatos feladványok pedig a logikus gondolkodásukat. A kötethez tartozó megoldókulcs pedig segíti az önellenőrzést.

A kiadvány fő témakörei: Nyilvántartások; Szerződések; Forgatókönyv; Jegyzőkönyv; Idegenvezetői jelentés; Részvételi jegy; Projektfeladat; Irodalomjegyzék

A kiadvány jóváhagyott szakképzési tankönyv, amely 2029-ig rendelkezik tankönyvi engedéllyel (engedélyszám: VI/2068-2/2024/SZASZIF).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)

Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron

Exploring Tourism in English (GS-0-43)

Kiadói cikkszám:GS-0-43
Cikkszám:9786155720031
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz.
Raktáron

Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)

Kiadói cikkszám:GS-8-06
Cikkszám:9786155720505
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.
Raktáron