Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám: MK-5816
Cikkszám: 9789639668706
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2021
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)

Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
Beszerzés alatt

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron

Vegyes iparcikk áruk ismerete és forgalmazása (NS-17100271212)

Kiadói cikkszám:NS-17100271212
Cikkszám:9789632641034
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)
Az áruforgalmazás tantárgy vegyes iparcikk témakörének elméleti és gyakorlati részét dolgozza fel.
Raktáron