4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
Leírás
A tankönyv a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporton belül az eladó szakképesítéshez készült. Felhasználható még a műszakicikk-eladó részszakképesítéshez is.
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
A műszaki cikkek széles árufajtái és jellemzői fejezetenként csoportosítva ismerhetők meg a könyvből. A tanulás során a felhasználók elsajátíthatják azokat a minőségi követelményeket, amelyek ismeretében segítséget nyújthatnak a vevőknek az áru kiválasztásában.
Az esetfelvetések, a kiegészítő olvasmányok, az ábrákkal, képekkel, táblázatokkal gazdagon illusztrált szakmai információtartalom segíti a szakmai követelmények elsajátítását. A gyakorlatok, feladatok, kérdések megoldásával mélyül az ismeretanyag és kialakul az áruforgalmazáshoz szükséges fogyasztó-centrikus szemlélet.
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
A műszaki cikkek széles árufajtái és jellemzői fejezetenként csoportosítva ismerhetők meg a könyvből. A tanulás során a felhasználók elsajátíthatják azokat a minőségi követelményeket, amelyek ismeretében segítséget nyújthatnak a vevőknek az áru kiválasztásában.
Az esetfelvetések, a kiegészítő olvasmányok, az ábrákkal, képekkel, táblázatokkal gazdagon illusztrált szakmai információtartalom segíti a szakmai követelmények elsajátítását. A gyakorlatok, feladatok, kérdések megoldásával mélyül az ismeretanyag és kialakul az áruforgalmazáshoz szükséges fogyasztó-centrikus szemlélet.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.425 Ft
(4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.425 Ft
(4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.135 Ft
(6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron
Vendéglátó szakmai idegennyelv - Angol (TM-61006)
Kiadói cikkszám:TM-61006
Cikkszám:9789632751368
-15%
Beszerzés alatt