Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2018
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron

Vendéglátó szakmai idegennyelv - Angol (TM-61006)

Kiadói cikkszám:TM-61006
Cikkszám:9789632751368
5.690 Ft 4.837 Ft (4.606 Ft + ÁFA)
-15%
Beszerzés alatt

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron