Termékek Menü

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Ár:
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadói cikkszám: MK-5815
Cikkszám: 9789639668263
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kiadói cikkszám: MK-5816
Cikkszám: 9789639668706
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Kiadói cikkszám: TM-61006
Cikkszám: 9789632751368
5.690 Ft 4.837 Ft (4.606 Ft + ÁFA)
15%
Beszerzés alatt
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
Cikkszám: 9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron