Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
5.135 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám: MK-5815
Cikkszám: 9789639668263
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2021
5.135 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Leírás

A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a nyersanyagok technológiai szerepével, a gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, majd a félkész termékek előállításával, a cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül bemutatja az-uzsonnasüteményeket. A tankönyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Ételkészítési ismeretek (KP-2270)

Kiadói cikkszám:KP-2270
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789633370667
7.190 Ft (6.848 Ft + ÁFA)
 

Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)

Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789639668706
5.135 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek...

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.