Termékek Menü

Minőségmenedzsment a gyakorlatban

Ár:
6.300 Ft (6.000 Ft + ÁFA)
Kiadó: Raabe Klett Kiadó
Kiadói cikkszám: 9786155824340
Elérhetőség: Raktáron
Jelen könyvünkben áttekintettük mindazokat a témaköröket, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a minőségügyet napi szinten művelő szakembereknek a munkájuk során szükségük lehet.
Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Szerzők: “Az előző kötet elméleti eszmefuttatásait követően igyekeztünk gyakorlati ismereteket átadni, példákkal, esetelemzésekkel, mintákkal, táblázatokkal megtűzdelve. Jelen könyvünkben áttekintettük mindazokat a témaköröket, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a minőségügyet napi szinten művelő szakembereknek a munkájuk során szükségük lehet. Bár a kiadvány mondanivalójában és szerkezetében – főleg a hivatkozásain keresztül – szorosan kapcsolódik elődjéhez, azonban úgy véljük, sikerült önállóan is használható anyagot összeállítanunk.

Nem unalmas, magasröptű akadémiai fejtegetésekkel akartunk előállni, hanem egyszerű, a tudományosság csalfa látszatát keltő idegen szakkifejezéseket lehetőleg kerülő, közérthető, a gyakorlati igényeket messzemenően szem előtt tartó segédletet nyújtani. A sok ábrával illusztrált fejezetek végére – lazítás végett – becsempésztünk egy-egy könnyedebb anekdotát is azért, hogy az Olvasó a minőségügyi ismereteknek az esetenként mulatságosabb, de mindenképpen tanulságos oldalát is lássa. Valljuk, hogy a minőségügyet is – mint minden szakmai tudásanyagot – egy kis humorral fűszerezve könnyebb elsajátítani és elviselni.”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!