Termékek Menü

FIZIKA – középiskolásoknak, érettségizőknek

Ár:
3.900 Ft
3.705 Ft (3.529 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Panem Kiadó
Kiadói cikkszám: 9786155186288
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Ez a könyv azoknak íródott, akik érettségire készülnek fizikából
Kiadási év: 2015
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A könyv a középiskolai fizikai ismeretanyag tömör összefoglalása. A gazdagon illusztrált és jól tagolt tartalom gyakorlatias kiegészítője a középiskolás fizika tankönyvnek, és segíti a tananyag elsajátítását.
A definíciók, tételek, kísérletek, gyakorlatok és érdekességek jól elkülönítve és kiemelve szerepelnek, megkönnyítve a tájékozódást és a megértést. Számtalan ábra és fotó teszi szemléletessé és élvezetessé a „tanulást”.

A könyvben minden olyan ismeret megtalálható, ami szerepel a középiskolás fizika tananyagban és a fizika érettségi vizsgára előírt követelmények között. Felépítése segít eligazodni az ismeretek halmazában: a definíciók, tételek, kísérletek, gyakorlatok és érdekességek jól elkülönítve és kiemelve szerepelnek, megkönnyítve a tájékozódást és a megértést. Számtalan ábra és fotó teszi szemléletessé és élvezetessé a „tanulást”.

A Fizika  középiskolásoknak, érettségizőknek mindazoknak szól, akik középiskolában tanulják a fizika tantárgyat, abból érettségire, felvételire készülnek, és azoknak is, akik egyszerűen csak érdeklődnek ez iránt a tudomány iránt, elmélyültebben szeretnének foglalkozni vele vagy felelevenítenék tudásukat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!