Táplálkozás szerepe a kozmetikában
1.000 Ft (952 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Táplálkozás szerepe a kozmetikában

Kiadói cikkszám: 963944007
Cikkszám: 963944007
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Beato Angelico Kiadó
Kiadási év
2005
1.000 Ft (952 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Leírás

A helyes táplálkozás hozzájárul szép bőrünk, frissességünk, fiatalságunk, egészségünk megőrzéséhez.


1 . Bevezető (kultúrtörténet)
2. A táplálkozás biológiája
3. Az emésztés folyamata
4. A szépségvitaminok
5. Táplálkozási veszélyek
6. Bioaktív anyagok
7. Nyomelemek
8. Méregtelenítés
9. Gyümölcsök, gyümölcskúra
10. Méz és virágpor
11. Növényi étrend (az egész tápanyag)
12. Gyógyászat és táplálkozás
13. Az egészséges felnőtt táplálkozása
14, Egészséges fejbőr, egészséges haj
15. Earl Mindell táplálék kiegészítői a szép bőrért
Táblázatok (A, B, C, D)
16. Bőrtípusok és a táplálkozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kozmetikus szakismeret II.

Kiadói cikkszám:97896394408143400
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789639440814
3.800 Ft (3.619 Ft + ÁFA)

Könyvünk a kozmetikus szak- és anyagismeret tananyagának elemeit tartalmazza integrált formában a moduláris oktatáshoz.

Elektrokozmetika

Kiadói cikkszám:9789639440623
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789639440623
3.800 Ft (3.619 Ft + ÁFA)

Az elektrokozmetika a kozmetika dinamikusan fejlődő ága. Nem helyettesíti a manuális kozmetikát, hanem kiegészíti azt. A könyv elősegíti az eligazodást a kozmetikai készülékek világában.

Biológia kozmetikusoknak (MK-6023-0)

Kiadói cikkszám:MK-6023-0
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789631660234
4.235 Ft (4.033 Ft + ÁFA)

A kifejezetten a kozmetikus tanulók számára készült azokat a biológiai, biokémiai ismereteket tárgyalja, amelyek a kozmetikusok számára elengedhetetlenül fontosak.

Kozmetikus szakmai ismeretek (MK-6098-2)

Kiadói cikkszám:MK-6098-2
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789631660982
7.150 Ft (6.810 Ft + ÁFA)

A keretes kiemelések és az összefoglaló táblázatok segítik a tananyag elsajátítását, a fejezetvégi feladatok pedig az önellenőrzést.