Leírás
A tankönyv bemutatja a vendéglátás rövid történetét, feladatait, tevékenységi körét, a vendéglátás területén előforduló üzletköröket, a tárgyi és személyi feltételeket, valamint az idegenforgalmi és szállodai ismeretek alapjait.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Ételkészítési ismeretek (KP-2270)
Kiadói cikkszám:KP-2270
Cikkszám:9789633370667
7.190 Ft
(6.848 Ft + ÁFA)
Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)
Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
5.135 Ft
(4.890 Ft + ÁFA)
A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel.....
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
5.135 Ft
(4.890 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek...