Élelmiszerismeret II.  (MK-6033-8)
2.425 Ft (2.310 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Élelmiszerismeret II. (MK-6033-8)

Kiadói cikkszám: MK-6033-8
Cikkszám: 9789631660333
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2012
2.425 Ft (2.310 Ft + ÁFA)
Menny.: db

Leírás

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.

A kiadvány fő témakörei: Állati eredetű élelmiszerek; Élvezeti szerek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Ételkészítési ismeretek (KP-2270)

Kiadói cikkszám:KP-2270
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789633370667
7.190 Ft (6.848 Ft + ÁFA)
 

Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)

Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789639668263
5.135 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel.....

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Kívánságlistára teszem
Cikkszám:9789639668706
5.135 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek...