Termékek Menü
   

Programozási ismeretek haladóknak (MK-4578-1)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.190 Ft (2.086 Ft + ÁFA)
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-4578-1
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Könyvünket ajánljuk azoknak a középiskolás diákoknak, akik az informatikai alapismeretek (szak-mai informatika) tantárgyból készülnek közép- vagy emelt szintű érettségire.
Kiadási év: 2012
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Könyvünk azoknak a középiskolás diákoknak, felsőoktatásban részt vevő hallgatóknak és más érdeklődőknek szól, akik már elsajátították a programozás alapjait, gyakorolták egyszerűbb prog­ramok írását. Részletesen tárgyaljuk az objektumorientált programozás fogalmait, bemutatjuk az objektumorientált programok tervezését, készítését. Kitérünk az összetett adatszerkezetek ismer­tetésére, felhasználására. Áttekintjük és példákon keresztül szemléltetjük a bonyolult feladatok programozásánál alkalmazott algoritmusokat, köztük a rekurzív módszerek, a visszalépéses kere­sés, a dinamikus programozás, a mohó algoritmus alkalmazását. Külön fejezetben foglalkozunk a gráfalgoritmusokkal.

Elvonatkoztatva a konkrét programozási nyelvektől, az algoritmusokat mondatszerű leírással ad­juk meg. Szükség esetén a Visual Basicre hivatkozunk. A gyakorlatok megoldása C++ és Visual Basic nyelven letölthető a kiadó hontapjáról. Az egyes fejezetek végén pedig kiemelkedően nagy-számú feladat segíti a bemutatott módszerek gyakorlását.

Könyvünket ajánljuk azoknak a középiskolás diákoknak, akik az informatikai alapismeretek (szak-mai informatika) tantárgyból készülnek közép- vagy emelt szintű érettségire. Haszonnal forgat-hatják azok a diákok is, akik a középiskolai programozási versenyeken vesznek részt. Itt elsősorban a Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Versenyen és az OKTV-n elvárt témaköröket tartottuk szem előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu