Leírás
A kereskedelmi ismeretek tankönyvcsalád kétkötetes, műszaki árucikkekkel foglalkozó kötetei a 10029-16 követelmény modulhoz igazodva tartalmazzák a tantárgy elméleti anyagát. Az első fejezet rövid összefoglalást nyújt a műszaki alapismeretekről. A második fejezet az energiaforrásokat, az érintésvédelmi ismereteket és a villamos szerelési anyagokat tárgyalja. A gazdag képanyaggal illusztrált, elektromos háztartási készülékekkel foglalkozó fejezet a mai kereskedelmi kínálat legjavát nyújtja a háztartási nagygépektől kezdve a szépség- és egészségápoló készülékeken keresztül a háztartásokban használt különböző fűtőberendezésekig. A kötőelemekkel foglalkozó fejezet ismerteti a szegek, szegecsek, csavarok, alátétek, tiplik legfontosabb fajtáit, típusait. Az ipari tömegcikkek tárgyalása során a tanulók megismerhetik a barkácsoláshoz, ház körüli javításokhoz, szerelési munkákhoz használt épület- és bútorvasalatokat, zárakat, lakatokat, kulcsokat. Az első kötet utolsó fejezete részletesen jellemzi a kézi és az elektromos szerszámokat.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Műszaki cikkek áruismerete (NS-17100291210)
Kiadói cikkszám:NS-17100291210
Cikkszám:9789632641027
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az áruforgalmazás tantárgy műszaki cikkek témaköreit dolgozza fel.
Beszerzés alatt
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft
(7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron