Termékek Menü
   

Középiskolába készülök - magyar nyelv és irodalom (MS-2385U)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.180 Ft (2.076 Ft + ÁFA)
Kiadó: Mozaik Kiadó
Kiadói cikkszám: MS-2385U
Elérhetőség: Raktáron
Ez a feladatgyűjtemény tíz év tapasztalata alapján készült 15 feladatsort tartalmaz magyar nyelv és irodalomból. Minden olyan feladattípus fellelhető benne, amely az előző években előfordult.
Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A középiskolába jelentkező általános iskolai tanulóknak nagy erőpróbát jelent a központi írásbeli felvételi vizsga matematikából, magyar nyelv és irodalomból. A központi írásbeli felvételi vizsgáztatás engedélyével rendelkező középiskolák azok közül a felvételizők közül választanak, akik sikeresen oldják meg a feladatsorokat.
Ez a feladatgyűjtemény tíz év tapasztalata alapján készült 15 feladatsort tartalmaz magyar nyelv és irodalomból. Minden olyan feladattípus fellelhető benne, amely az előző években előfordult. Tehát megtalálhatók benne egyszerű és összetettebb, rutinszerűen megoldható és kreativitást igénylő feladatok. Valamennyi feladatsor tartalmaz szövegértési és fogalmazási feladatokat. A feladatsorok megoldását 45 percre terveztük, amely időtartam alatt kb. 10 percnyi időt a fogalmazásra kellene fordítani. Pontozásunkat az elmúlt évek pontozási rendszeréhez igazítottuk, így valamennyi feladatsort 50 pontosra alakítottuk. A feladatok többsége zárt végű feladat, melynek javítása a javítókulcs alapján egyértelműen történhet. A fogalmazások csupán tájékoztató jellegűek; általános értékelésüket a javító kulcsban megadott szempontok alapján javasoljuk.
Meggyőződésünk, hogy a folyamatos gyakorlás, az önellenőrzés, a hibák kijavítása sikeresebb írásbeli felvételi eredményhez vezet. A befektetett munka mindig megtérül! A feladatgyűjteményt szervezett iskolai előkészítőkhöz, egyéni otthoni felkészüléshez ajánljuk mindazoknak, akik felelősséggel vágnak neki a központi írásbeli felvételinek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást