Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám: MK-6072-2
Cikkszám: 9789631660722
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2018
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron