Termékek Menü
   

English for You 2. tankönyv (NT-56473/1)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.140 Ft (2.990 Ft + ÁFA)
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: NT-56473/1
Elérhetőség: Beszerzés alatt
A gyakorlásban a szerző továbbra is fontos szerepet szán a daloknak, kiszámolóknak, mondókáknak.
Kiadási év: 2014
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A 8-9 éveseknek javasolt English for You 2 angol munkáltató tankönyv a legifjabb korosztálynak szóló English for You 1 folytatásaként jelent meg. A NAT ajánlásainak megfelelően - az első kötethez hasonlóan - a változatos tevékenységek segítségével szeretteti meg az angol nyelvet az általános iskola 2-3. osztályában, miközben arra törekszik, hogy a gyerekek minél több sikerélményben részesüljenek.
Az English for You 2 annyira játék- és gyermekközpontú, hogy a kisdiákok nem is veszik észre, hogy az anyag mennyire koncepciózus: minden dal vagy mondóka, játék és párbeszéd tanítása maximálisan kidolgozott, és valamilyen konkrét cél érdekében történik.
A 2. kötet az első kötetben már elkezdett témákat - Nagy-Britannia, üdvözlések, iskola, tevékenységek, számok, színek, állatok, testrészek, öltözködés, ételek, család, ház és a ház körüli tevékenységek, évszakok, ünnepek - bővített formában tárgyalja és ismétli, valamint új elemekkel egészíti ki: a farmon, a kertben, zöldségek, gyümölcsök, betegségek, a városban, a parkban, az idő kifejezése, a hét napjai, hónapok neve, időjárás, a világ körül.
A gyakorlásban a szerző továbbra is fontos szerepet szán a daloknak, kiszámolóknak, mondókáknak. Új elem az első kötethez képest, hogy a könyv - a korosztálynak megfelelő mértékben és intenzitással - fokozatosan hozzászoktatja a gyerekeket az íráshoz és az írásbeli feladatokhoz, továbbá megtanítja az angol szavak helyes betűzését. Ismétlő jellege miatt a könyv az első résztől függetlenül is használ-ható nyelvi előkészítésre.
A tankönyvhöz munkafüzet is tartozik, mely játékosan és sokszínűen gyakoroltatja a könyv anyagát, további változatos feladatokkal és beragasztható matricákkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.