Termékek Menü

Egyéni fejlesztés 1. (OH-SNE-EFE01GY)

Ár:
3.890 Ft (3.705 Ft + ÁFA)
Kiadó: Oktatási Hivatal
Kiadói cikkszám: OH-SNE-EFE01GY
Elérhetőség: Raktáron
Kedves Gyerekek! Izgalmas kalandozásra hívunk benneteket! Ismerjétek meg saját magatokat és a körülöttetek lévő világot együtt!
Kiadási év: 2021
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kedves Gyerekek! Izgalmas kalandozásra hívunk benneteket! Ismerjétek meg saját magatokat és a körülöttetek lévő világot együtt! Ebben segít nektek ez a tankönyv. A tanév során színezhettek, rajzolhattok, matricákat ragaszthattok, sokféle játékot játszhattok és készíthettek is. Közben megismerhetitek az évszakokat, saját testeteket, a körülöttetek lévő élőlényeket, tárgyakat, a helyes közlekedési és viselkedési szabályokat. A feladatok melletti kis képecskék segítik a munkátokat. Kérjétek meg tanítótokat, hogy mondja el, melyik jel mit jelent! Kalandos, élményekben gazdag felfedezéseket kívánunk nektek!

Kedves Pedagógusok! A tankönyv keretet ad a tanulók képességeinek fejlesztéséhez. Az általános ismereteket, téri és idői tájékozódást, szókincset, finommotorikát és grafomotoriumot, valamint a kognitív képességeket fejlesztő feladatok jól beilleszthetők a tanulók egyéni fejlesztési tervébe. Használható akár egyéni, akár csoportos formában. A pedagógusok munkáját a tankönyv készítői egy, az internetről letölthető Tanítói kézikönyvvel segítik. Reméljük, haszonnal forgatják majd a tankönyvet és a kiegészítő anyagokat is, és kiadványaink megkönnyítik munkájukat. Sikeres tanítást, örömteli felfedezést kívánunk!

Az alkotók csapata

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!