Cukrász leszek I. (GS-8-16)
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám: GS-8-16
Cikkszám: 9786155720666
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év
2023
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a tankönyv, amely egy két kötetből álló sorozat első része. A tudásanyag visszanyúl az alapozó képzés során tanultakra, azt mélyíti el, egészíti ki.


A kiadvány célja felkészíteni a cukrásztanulókat a sikeres vizsgán túl a szakmában való elhelyezkedésre. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy tisztában legyünk
– a jó receptúra felépítésével;
– az anyaghányadok méréséhez szükséges eszközökkel, a mértékegységek közötti átváltásokkal;
– az alap- és járulékos anyagokkal, azok fogalmával és tulajdonságaival;
– a tésztatípusok, a különböző krémek és töltelékek sajátosságaival, elkészítésével.


Az első kötetben a cukrásztermékek elkészítésének technológiáját sajátíthatjuk el. Az Anyaghányadbázis c. mellékletben minden olyan alaptészta és azokból készíthető sütemény, krém, töltelék, illetve öntet anyaghányada megtalálható, amely alapján komplett készterméket tudunk előállítani. Ezek külön fejezetbe kerültek. A fejezeteken belül ábécésorrendbe rendeztük a táblázatokat, a táblázatok hivatkozását pedig feltüntettük a tankönyvben is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)

Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)

Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.790 Ft (4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron