Termékek Menü
   

Beszédindító – Ősz

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
3.141 Ft (2.991 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kiadó: Navigant Bt.
Kiadói cikkszám: 9786150014852
Elérhetőség: Beszerzés alatt
A beszéd indulása, az anyanyelv elsajátítása talán az egyik legnagyobb és legtitokzatosabb csodája a kisgyermekkornak. Szinte nincs is olyan család, ahol ne emlékeznének a baba első szavaira vagy ne őriznének néhány kedves, mosolyt előcsalogató, vidám történetet a beszéd kialakulásának idejéről.
Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A beszéd indulása, az anyanyelv elsajátítása talán az egyik legnagyobb és legtitokzatosabb csodája a kisgyermekkornak. Szinte nincs is olyan család, ahol ne emlékeznének a baba első szavaira vagy ne őriznének néhány kedves, mosolyt előcsalogató, vidám történetet a beszéd kialakulásának idejéről. E fontos és jelentős esemény szinte ünnepként írja be magát a babakönyvek oldalaira és az emlékezetünkbe is. Jól tudjuk, hogy a beszéd elsajátításával és az anyanyelv használatával gyermekünk egy kulcsot kaphat mindahhoz a tudáshoz, ami lehetőséget ad majd arra, hogy kiteljesedhessen a személyisége, boldog és elégedett tagja legyen annak a szűkebb és tágabb közösségnek, amelyben él.

Bár a beszéd elsajátítása minden kisgyermek esetében egy kicsit más és más módon történik, de ebben a folyamatban megtalálhatóak olyan „mérföldkövek”, amelyeket minden kisgyermek elér, amikor megtanul beszélni. A könyv legfontosabb célja, hogy eljuttasson ezekhez a „mérföldkövekhez”, és ezzel segítse azokat a családokat, ahol a gyermekek beszéde késve indul vagy nem a megszokott módon fejlődik. Ők azok, akiknél 2–2 és fél éves koruk körül még egyáltalán nem kezdődött el a szavak gyűjtögetése, s még 3 évesen is csak néhány szóval, szótöredékkel beszélnek csupán. Elsősorban számukra – és az ő családjaik számára – ajánljuk sok szeretettel e könyvet. Olyan játékokat, bevált gyakorlatokat gyűjtöttünk itt egybe, amelyek segítik a beszéd indulását, a nyelvhasználat kialakulását, és ezeken keresztül a gondolkodás fejlődését is.


„Szeretettel ajánlom ezt a könyvet azoknak a családoknak is, ahol a kicsik már szépen beszélnek, s gördülékenyen használják az anyanyelvüket. az itt összegyűjtött játékötletek, apró feladatok, számunkra is jól hasznosíthatóak. Kipróbálásukkal, örömtelibbé és színesebbé tehető az együtt töltött idő. Többféle lehetőséget biztosítanak arra, hogy tartalmasan, vidáman és a gyermekek életkorának megfelelő játékokkal tölthessük meg a napokat. A közös tevékenységek, amellett, hogy sokrétűen fejlesztik a beszédet, remek alkalmat adnak arra is, hogy élmény teli perceket szerezzenek mindnyájunknak. Nem csak a beszéd fejlődik ez által, hanem a gyermekek értelmi- és érzelmi fejlettsége is pozitív irányban változik.”

A szerző

 

Illusztrálta Burány Ivett

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók