Termékek Menü
   

Így tedd rá! 2. (DVD-melléklettel)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
3.316 Ft (3.158 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Saramis Bt.
Kiadói cikkszám: 9789630888141
Elérhetőség: Raktáron
A könyvben összeválogattunk sok új játékot, melyek többsége korosztályi tényezőknek és csoportok összetételének megfelelően továbbfejleszthetők.
Kiadási év: 2011
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az előző kötethez hasonlóan igyekeztünk egy módszertanilag színes, játékos, táncos tananyagot összeállítani, mely alkalmazható óvodás kortól egészen az általános iskola alsó tagozatáig. E könyv célja nem egy játékgyűjtemény összeállítása volt, hanem harminc egymásra épülő foglalkozást bemutató, akár a mindennapi munkához használható kézikönyv létrehozása. Úgy válogattuk össze a játékokat, hogy a megjelölt óvodás és kisiskolás korosztálynak egyaránt kihívást, sikerélményt, fejlődési lehetőséget biztosítsanak. Megtalálhatók az énekes körjátékok, mondókák, fogócskák, ritmusgyakorlatok, egyéb énekes és mozgásos játékok, valamint a táncos mozgást elő készítő, konkrét feladatok is. Szeretnénk, ha minden foglalkozás irányadó lenne, és szükség szerint mindenki a gyerekek igényeinek és képességeinek megfelelően használná fel. Erre természetesen a foglalkozások során többször kínálunk különböző megoldási lehetőséget. Az óra összeállítások többnyire egymásra épülnek, de természetesen foglalkozásonként, illetve akár feladatonként is alkalmazhatók. A sikeresség érdekében főleg a mozgásos-eszközös feladatok esetében lényeges a fokozatosság és az egymásra épülés. A könyvben összeválogattunk sok új játékot, melyek többsége korosztályi tényezőknek és csoportok összetételének megfelelően továbbfejleszthetők. Minden foglalkozáshoz tartozik egy a táncos mozgást előkészítő módszertani feladat is, mely az eddigi visszajelzések szerint nagyon nagy élményt ad pedagógusnak és gyermeknek egyaránt. E könyv célja, hogy egy viszonylag új, korszerű, és működő, valóban használható módszer alkalmazását mutassuk be.
 

Ajánlás
Előszó
Foglalkozások 1-30.
Néptáncmódszertan
Moldvai táncok
Ugrós motívumok
Friss csárdás
Játék mutató
DVD tartalomjegyzéke
Bibliográfia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók