google-site-verification=2q83ZsdJXFBokTyq5FmDXAH1rZ0jxq5QV636nd4e5Kw
Termékek Menü

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Ár:
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
Cikkszám: 9789631660739
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Elérhetőség: Raktáron
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év: 2017
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.

Főfejezetek:

1. A vágóállatok előkészítése
2. A háziszárnyasok előkészítése
3. A vadak előkészítése
4. A halak előkészítése
5. A hidegvérű állatok előkészítése
6. Zöldségfélék előkészítése
7. Gyümölcsfélék előkészítése
8. Fűszerek előkészítése
9. További élelmi anyagok előkészítése
10. Az előkészítés, elkészítés műveletei

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadói cikkszám: MK-5815
Cikkszám: 9789639668263
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kiadói cikkszám: MK-5816
Cikkszám: 9789639668706
4.425 Ft (4.214 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron
Kiadói cikkszám: TM-61006
Cikkszám: 9789632751368
5.690 Ft 4.837 Ft (4.606 Ft + ÁFA)
Beszerzés alatt