Leírás
A könyv részletesen tárgyalja:
- a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
- a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
- az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
- a fagylaltgyártást,
- a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
- az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.
A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.
A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
- a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
- a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
- az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
- a fagylaltgyártást,
- a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
- az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.
A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.
A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Cukrászszakmai ismeretek 1. (MK-5815)
Kiadói cikkszám:MK-5815
Cikkszám:9789639668263
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
Raktáron
Cukrászszakmai ismeretek 2. (MK-5816)
Kiadói cikkszám:MK-5816
Cikkszám:9789639668706
4.790 Ft
(4.562 Ft + ÁFA)
A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A
Raktáron
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft
(7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)
Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft
(2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron