Termékek Menü

Útravaló-Erkölcstan első osztályosoknak - Tanítói kézikönyv (MS-1771)

Ár:
1.980 Ft (1.886 Ft + ÁFA)
Kiadó: Mozaik Kiadó
Kiadói cikkszám: MS-1771
Elérhetőség: Beszerzés alatt

Kézikönyvünk óráról órára, feladatról feladatra haladva kíván szakmai segítséget nyújtani az új tantárgy órai munkájának tervezéséhez és annak megvalósításához.

Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kézikönyvünk óráról órára, feladatról feladatra haladva kíván szakmai segítséget nyújtani az új tantárgy órai munkájának tervezéséhez és annak megvalósításához. Az egyes órák témájához nem óraterveket, óravázlatokat kínálunk, hanem a tanórákra való felkészüléshez, az órák megtartásához felhasználható kérdéssorokat, játékokat, módszertani ötleteket gyűjtöttük össze. A bőséges kínálat azonban nem jelenti azt, hogy mindegyiket meg kellene valósítani az alkalmanként rendelkezésre álló 45 perc alatt. A tankönyv feladatai mellett félkövérrel, a kiegészítő feladatok mellett dőlt betűkkel jelöltük a javasolt időtartamokat.
A tanulócsoportok összetételének, aktuális hangulatának függvényében lehet igény szerint kiválasztani a szükséges kérdéseket, játékokat, meséket, melyek kiegészítik a tankönyvi feladatok kapcsán indított beszélgetéseket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!