Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
Szerző | Pető Gyula |
Formátum | B/5, keménytáblás |
Terjedelem | 988 oldal |
Kiadói cikkszám: | MK-5813 |
Cikkszám: | 9789631665215 |
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Leírás és Paraméterek
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.