Termékek Menü
   

Szülősuli

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.990 Ft
1.891 Ft (1.801 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: 9789638923738
Elérhetőség: Rendelhető
Ez a könyv egyszerű, érthető formában, fogalommagyarázatokkal, illusztrációkkal és otthon is könnyen megvalósítható eszközökkel, játékötletekkel vezeti be a szülőket és a segítőkész nagyszülőket a fejlesztőpedagógia világába.
Kiadási év: 2015
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a kiadvány kisgyermek kortól a nagyiskolás korig segíti az eligazodást az óvodai és iskolai elvárások világában, a pedagógiai szakszolgálatok intézményrendszerében. A szerző sok év gyakorlati tapasztalatát összegzi, és a leghatékonyabb pedagógiai eszköztárat teszi elérhetővé a családok számára.
A legmodernebb pedagógiai elméleteket és eszközöket olyan foglalkozás-ötletekkel és tanácsokkal ötvözi a könyv, amelyeket generációk óta használunk a gyermeknevelésben, de napjainkban kissé feledésbe merült ezek fontossága. A körülöttünk lévő világ, és benne mi magunk is sokat változtunk, de a gyermeki lélek igényli, az iskolai elvárások pedig szükségessé teszik a jól bevált, beszélgetős és közösen olvasó- játszó- tanuló családi együttléteket.

Tizenöt éve foglalkozom fejlesztőpedagógiával, tanulási és viselkedési nehézséggel küzdő gyermekekkel. Fejlesztőtanárként iskolákban, a gyermek-védelemben, és jelenleg pedagógiai szakszolgálatnál foglalkozom gyerekekkel. A napi munkám részét képezi a gyermekek környezetében élő felnőtteknek nyújtott tanácsadás, előadások tartása, segítő beszélgetések.
A szülők, nevelőszülők, aggódó nagyszülők és a pedagógus kollégák téma iránti nyitottsága, és a sok-sok felmerülő kérdés érlelte meg az elhatározásomat, hogy szükség van a fejlesztőpedagógiát bemutató, ismeretterjesztő kiadványra.
A közös cél, hogy a ránk bízott gyerekek minél teljesebb és örömtelibb tanuló-éveket tudhassanak maguk mögött. Ez a könyv egyszerű, érthető formában, fogalommagyarázatokkal, illusztrációkkal és otthon is könnyen megvalósítható eszközökkel, játékötletekkel vezeti be a szülőket és a segítőkész nagyszülőket a fejlesztőpedagógia világába.
Biztatom Önöket a közös játszásra, mesélésre, mozgásra, hiszen a kisgyermek számára a legnagyobb érzelmi biztonságot a család jelenti, és ez a közeg képes a legjobban elősegíteni a fejlődését.
Kocsis Gabriella gyógypedagógus-fejlesztőpedagógus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu