Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban (GS-8-06)

Kiadói cikkszám: GS-8-06
Cikkszám: 9786155720505
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Szega Books Kft.
Kiadási év
2021
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Adminisztráció és elszámolás című tankönyv a technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A helyes adminisztráció és a pontos elszámolás ismerete éppolyan fontos a leendő turisztikai technikus szakemberek számára, mint az egyéb turisztikai szakmai tantárgyak elsajátítása, hiszen ezeket a munkafolyamatokat munkavégzésük során napi szinten használniuk kell majd.

A könyv felépítése az elméleti tudás mellett a gyakorlatra való felkészítésre is nagy hangsúlyt fektet. Ábrák, képek, táblázatok szemléltetik azokat a szituációkat, dokumentumokat, amivel a tanuló majd a szakmája gyakorlása során találkozhat. Életszerű feladatokkal a könyv felkészít valós szituációkra, segít az elméleti tudás és a gyakorlat elmélyítésében. 

A kiadvány innovatív, lehetőséget kínál a készségek, képességek fejlesztésére, a szakma elsajátítására. 

Szerzőnk, Dr. Szanyi Ildikó a könyv tartalmát a 2020-as programtantervek, képzési és kimeneti követelmények, valamint az oktatói és a turisztikai szakirányban szerzett tapasztalatai alapján állította össze.

Tartalom: 

  1. Adminisztráció
  2. Szerződések
  3. Forgatókönyv, eligazítás
  4. Rendkívüli események kezelése
  5. Elszámolás az utazás után

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Cukrász leszek I. (GS-8-16)

Kiadói cikkszám:GS-8-16
Cikkszám:9786155720666
5.800 Ft (5.524 Ft + ÁFA)
Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához
Raktáron

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai (GS-8-04)

Kiadói cikkszám:GS-8-04
Cikkszám:9786155720482
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
GS-8-04 Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai című könyv Cziráki Marietta és Molnár Kristóf tankönyvsorozatának negyedik kötete. 2022 májusában készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van. Ahogy a sorozat további darabjai (GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai, GS-8-02 Ételkészítés alapjai, GS-8-03 Cukrászati termelés alapjai), úgy ez a kiadvány is a 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára.
Raktáron

Exploring Tourism in English (GS-0-43)

Kiadói cikkszám:GS-0-43
Cikkszám:9786155720031
6.200 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
A tankönyv 14 fejezetének témáit a turisztikai ágazat 3 szakmájának szakmai kerettantervéhez, szakmai és vizsgakövetelményeihez igazítottuk: a turisztikai szervező, értékesítő, az idegenvezető és a szállodai recepciós szakmákhoz.
Raktáron

Szakács leszek I. (GS-8-07)

Kiadói cikkszám:GS-8-07
Cikkszám:9786155720642
4.400 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
Az I. kötet középpontjában a növényi alapanyagok és az elkészítésükhöz kapcsolódó technológiák állnak.  
Raktáron