Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2018
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)

Kiadói cikkszám:NS-SP-É
Cikkszám:9639382515
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
Cikkszám:9789631660722
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Raktáron

A gasztronómia alapjai (MK-5969)

Kiadói cikkszám:MK-5969
Cikkszám:9789631666908
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével.
Raktáron