google-site-verification=2q83ZsdJXFBokTyq5FmDXAH1rZ0jxq5QV636nd4e5Kw
Termékek Menü

Ételkészítési ismeretek (KP-2270)

Ár:
9.990 Ft
7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Kiadói cikkszám: KP-2270
Cikkszám: 9789633370667
 
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-27

Leírás és Paraméterek

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
7.135 Ft (6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
Cikkszám: 9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron
Kiadói cikkszám: NS-SP-É
Cikkszám: 9639382515
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Raktáron
Kiadói cikkszám: MK-6072-2
Cikkszám: 9789631660722
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Raktáron