Ételkészítési ismeretek (KP-2270)
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -20%

Ételkészítési ismeretek (KP-2270)

Kiadói cikkszám: KP-2270
Cikkszám: 9789633370667
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
9.990 Ft 7.992 Ft (7.611 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -20%

Leírás

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)

Kiadói cikkszám:NS-SP-É
Cikkszám:9639382515
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
Cikkszám:9789631660722
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Raktáron