Ételkészítési ismeretek (KP-2270)
Ár:
9.990 Ft
7.992 Ft
(7.611 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
Kiadói cikkszám: | KP-2270 |
Cikkszám: | 9789633370667 |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Leírás és Paraméterek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
További ajánlatunk
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-5813
Cikkszám: 9789631665215
7.135 Ft
(6.795 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-6073-9
Cikkszám: 9789631660739
3.135 Ft
(2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron
Kiadói cikkszám: NS-SP-É
Cikkszám: 9639382515
5.925 Ft
(5.643 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: MK-6072-2
Cikkszám: 9789631660722
2.135 Ft
(2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Raktáron