A gasztronómia alapjai (MK-5969)
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A gasztronómia alapjai (MK-5969)

Kiadói cikkszám: MK-5969
Cikkszám: 9789631666908
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év
2018
4.495 Ft (4.281 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével. Megismerkedhetnek a napjaink turizmusában és vendéglátásban kiemelt szerepet játszó gasztronómia fő területeivel: az ételek-italok elkészítésének, szervírozásának és fogyasztásának szabályaival, hazai tájegységeink kulináris sajátosságaival, a különböző nemzetek étkezési kultúrájával. Szerepelnek a könyvben az étkezésre vonatkozó vallási előírások, az ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások és az egymással harmonizáló menü- és italsorok összeállításnak szabályai. Külön hangsúlyt kapnak napjaink gasztroturizmusának kedvelt célpontjai, a hazai és az európai borvidékek, leghíresebb termékeik, borútjaik és gasztronómiai rendezvényeik, valamint az ugyancsak komoly turisztikai vonzerőt jelentő hungarikumok.

Kapcsolódó kerettantervi tantárgyak, témakörök:
Gasztronómia gyakorlata, Vendégfogadás, Étel-, italismeret, Magyar és nemzetközi gasztronómia, Magyarország borvidékei
Mintaoldalak elérhetők itt: http://www.calameo.com/read/0003847611f80c27333df

A kiadvány fő témakörei: Ételkészítési, ital- és felszolgálási ismeretek; A magyar és a nemzetközi gasztronómia; Borvidékek, borturizmus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig (MK-5813)

Kiadói cikkszám:MK-5813
Cikkszám:9789631665215
7.495 Ft (7.138 Ft + ÁFA)
A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése (MK-6073-9)

Kiadói cikkszám:MK-6073-9
Cikkszám:9789631660739
3.135 Ft (2.986 Ft + ÁFA)
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
Raktáron

Ételkészítési ismeretek (NS-SP-É)

Kiadói cikkszám:NS-SP-É
Cikkszám:9639382515
5.925 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
 
Raktáron

Ételkészítési ismeretek - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei (MK-6072-2)

Kiadói cikkszám:MK-6072-2
Cikkszám:9789631660722
2.135 Ft (2.033 Ft + ÁFA)
Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
Raktáron