Termékek Menü
   

Suliba jár a család (PD-406)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.745 Ft
1.483 Ft (1.412 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó
Kiadói cikkszám: PD-406
Elérhetőség: Raktáron
A közös játék fontos az egyéni boldogulás, a közösségi szocializáció szempontjából is. A játék összekötő láncszem lehet a gyerekek, az iskola és a családok között.
Kiadási év: 2012
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Harminc éve tanító pedagógusként tapasztalom, hogy nagyot változott a világ. Mások a gyerekek, más értékrenddel működő családokkal találkozunk. Az iskolai életben más munkakompetenciák kerülnek előtérbe. Jól van ez így, hiszen a megváltozott világra csak változtatásokkal lehet felkészülni. Szerencsére a tanulás mellett a játék szeretete nem lankadt, a mai gyerek érzi, hogy ami jó, azt menteni kell - vagyis a játék örök, mert játszani jó.Többen írtak már a játék jótékony "mellékhatásairól". Játszani lehet egyedül is, de nem érdemes, mert kevésbé izgalmas, hiányzik a kontroll, az együttlét öröme, a hangulat, a varázs. Együtt jó játszani - hiszen a közösen átélt élményeknek nagyobb hatóerejük van. A közös játék fontos az egyéni boldogulás, a közösségi szocializáció szempontjából is. A játék összekötő láncszem lehet a gyerekek, az iskola és a családok között. A játékszerek is változtak, míg a nagyszülők egy-egy fajátékkal, rongybabával tették emlékezetesebbé a játék perceit, korunk gyermekeit a számítógépes játékok varázsolják el. A kötet, s a kipróbált programok mégis bizonyítják, hogy nem kell drága játékszer, elég egy-egy ötlet, egy jó közösség, s felejthetetlen percek színesíthetik be napjainkat. A szülők mellett a nevelők felelőssége is, hogy gyermekeinknek boldog gyermekkora legyen. Ezért ajánlom a könyvet - benne a nyolc kidolgozott programot, forgatókönyvet - a pedagógus kollégáknak, hogy a családok közreműködésével példát adjunk a játék által átélt tanulási, fejlődési lehetőségekhez, a társas elfoglaltságokhoz, ami a felnőtté váláshoz elengedhetetlen. A könyv nyolc témakört érint, melyben a kreativitás, a fantázia, a kézügyesség, a gyakorlatiasság, a humor, a mozgás kap szerepet. A szerzők népszokásokra, hagyományokra épülő "gyöngyfüzért" készítettek, melynek "gyöngyszemei" önállóan is viselhetők, de igazán színessé akkor válnak, ha a kedves játékos valamennyit kipróbálja, és ezáltal színesen és szívesen veszi birtokba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.