Termékek Menü
   

Példatár az emelt szintű matematikaérettségihez (PD-501)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.500 Ft (2.381 Ft + ÁFA)
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó
Kiadói cikkszám: PD-501
Elérhetőség: Raktáron
Jelen oktatási segédanyag egyik legnagyobb előnye, hogy minden feladathoz részletes megoldást adunk, ezáltal önálló felkészülésre is teljesen alkalmas

Kiadási év: 2020
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez az oktatási segédanyag egy, az emelt szintű érettségire felkészítő példatár.

Újszerűsége abban rejlik, hogy témakörönként dolgozza fel az emelt szintű érettségi tananyagát olyan formában, hogy minden egyes témakör 9 feladatból áll, amely pontozásában és felépítésében egy érettségi feladatsornak felel meg.

Minden fejezet végén egy ismétlő  feladatsor található.  Ez egy „kisérettségi” feladatsornak tekinthető˝, ami minden olyan feladattípusra tartalmaz feladatot, amely a tananyag adott témakörében szerepel.

Jelen oktatási segédanyag egyik legnagyobb előnye, hogy minden feladathoz részletes megoldást adunk, ezáltal önálló felkészülésre is teljesen alkalmas.

Ajánljuk azok számára is, akik középszinten érettségiznek ugyan, de mélyebben érdeklődnek a matematika iránt, illetve tanulmányaikat olyan felsőoktatási intézményben  folytatják,  ahol  magasabb  szintű  matematikai  eszközöket  alkalmaznak.   Jelen példatár kiegészítő  segédanyagként szolgálhat a gazdasági és mérnöki  szakok  matematika  tananyagához,  hiszen  az  emelt  szintű˝  érettségin több olyan témakör is megjelenik, amely az egyetemi matematikában szintén szerepel.

A könyv próbaérettségi feladatsorokkal zárul, amely segítségével az olvasó tesztelheti,  hogy  mennyire  sikerült  elsajátítani  az  emelt  szintű érettségi témaköreit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Kiadók
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu