Termékek Menü
   

Neveletlenek (DI-469002)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.900 Ft
4.165 Ft (3.967 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Kiadó: Dinasztia Tankönyvkiadó
Kiadói cikkszám: DI-469002
Elérhetőség: Raktáron
A Neveletlenek olyan közelről szólít meg, olyan őszintén szól rólunk, hozzánk, hogy átérezzük, megértjük. elfogadjuk: mindannyian neveletlenek vagyunk. és nevelésre vágyunk.
Kiadási év: 2003
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Köszönöm ezt az őszinte műsort, mely újra és újra rádöbbent. hogy senki sem csak a saját életét éli, minden gyereksorsba bele van forrasztva a felnőtté, és fordítva. A Neveletlenek olyan közelről szólít meg, olyan őszintén szól rólunk, hozzánk, hogy átérezzük, megértjük. elfogadjuk: mindannyian neveletlenek vagyunk. és nevelésre vágyunk.” Ancsel Éva 1991
  ..én tartozom köszönettel azoknak a szülőtársaknak. kollégáknak. akik beengedtek a családjukba, osztályaikba. őszintén meséltek kudarcaikról. vágyaikról. Csak így születhettek meg az összeállítások: testvérféltékenységről. iskolai életről, szerelmi háromszögről. anya–lány kapcsolatról, titkokról, őszinteségről, gyerekmagányról, kamaszbánatról, felnőtt vágyakról. (...) Ebbe az összeállításba több mint száz adásból válogattunk olyan történeteket, amelyek ismerősek lehetnek. hiszen végső soron mirólunk, a mi gyerekeinkről. a mi tanítványainkról szólnak.
Kiknek ajánlom ezt az ,,olvasni – hallgatni – beszélgetni" műfajt''?  Mindenkinek. aki kíváncsi. szeret arcokról olvasni, miközben nem fél találkozni önmagával. Aki képes meghallgatni a másikat, a hallottakat továbbgondolni, szeretlnel beszélgetni. Én hiszem. hogy a Neveletlenek ma is olyan kérdéseket provokál. amelyek egymás jobb megértéséhez vezetnek. ha őszintén válaszolunk rájuk." Gáspár Sarolta 2003
..A hanganyaggal és az ehhez készült módszertani útmutatóval mindenekelőtt a pedagógusoknak kívánunk segítséget nyújtani abban, hogy a megismert eseteken elgondolkodva, azokat kollégáikkal és/vagy növendékeikkel együtt elemezve közelebb kerüljenek saját ,neveletlenjeik' problémáinak megértéséhez, illetve az érdemi segítségnytíjtáshoz. A hanganyag eredményesen alkalmazható a pedagógusképzés. illene -továbbképzés keretében szervezett eset- és kontliktuselcmző kurzusokon. (...) Az önismeret gazdagításán túl ezek az esetek mások problémáinak megértését, a segítőkészség felkeltését, az empátia fejlesztését is szolgálhatják." Szekszárdi Júlia 2003

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789631298628
4.200 Ft 3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Negyven év tapasztalatát gyűjtöttem össze, írtam le, melyeket a gyakorlat szült, és számomra hasznosnak bizonyultak.
Kiadói cikkszám: PD-295
1.995 Ft 1.696 Ft (1.615 Ft + ÁFA)
Az eredményes ének-zenei nevelés egyik fontos feltétele a tanító tudatos, átgondolt, rendszeres tervezőmunkája. Csak akkor érhető el komoly eredmény a zenei képesség- és készségfejlesztés területén, ha az órák feladatai egész év során láncszerűen és logikusan kapcsolódnak egymáshoz.
Kiadói cikkszám: PD-249
1.620 Ft 1.377 Ft (1.311 Ft + ÁFA)

Dr. Tánczos Judit munkája olyan módszertani kézikönyv, mely a legújabb kutatási eredményeken alapuló, a gyakorlatban kipróbált és bevált eljárásokat tartalmazza három korosztály csoportosításában: külön tárgyalva az általános iskolásokra, középiskolásokra és a felsőoktatásban részt vevőkre vonatkozó tudnivalókat.

Kiadói cikkszám: PD-907
1.745 Ft 1.571 Ft (1.496 Ft + ÁFA)

A kiadvány egyik legfontosabb célja és értéke, hogy túllép, túlmutat az óvodáskorú gyermeken. Nem pusztán az iskolakészültség megállapításának célja lebeg a szerzők szeme előtt, hanem az iskolai beválás kérdése is.

Kiadói cikkszám: NB-003
1.200 Ft 1.080 Ft (1.029 Ft + ÁFA)
A kiadvány eredményesen használható a harmadikosok képességfejlesztésére és differenciált foglalkoztatására, de jó eszköz lehet azon negyedikes gyerekeknek is, akiknek nem alakultak ki a harmadikos tananyaghoz kapcsolódó szilárd ismeretei.