Termékek Menü
   

Ovis leszek!?

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.900 Ft
1.710 Ft (1.629 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kiadó: Assertív Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789638621061
Elérhetőség: Rendelhető
A szerző gyakorlati tanácsai, részletekre kiterjedő ötletei nagy segítséget jelentenek szülőnek és kis ovisának egyaránt. Csökken a bizonytalanság, az előre beláthatatlantól való félelem.
Kiadási év: 2004
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A gyermekvárás, a gyermekszületés, a gyermeknevelés életünk legnagyszerűbb pillanatai. Észlelni a félelmetesen gyors lelki és testi gyarapodást, amint a féltve őrzött picikénkből óvodás, iskolás, érettségiző diák lesz - nagyszerű érzés. Azonban a nagyszerű érzéseink közepette néha nehéz döntéseket kell hoznunk. Ilyen nehéz döntés az óvodakezdés, az újra munkába állás. Nemcsak a gyerek számára nehéz helyzet ez, a szülők is megszenvedik. Az addig gondtalan élet hirtelen bonyolulttá, átláthatatlanná válik. Korán kell kelni, ott kell hagyni gyermekünket az óvodában - biztos sírni fog, nehéz lesz elválni, egész nap nyugodtan dolgozni - ismerős gondolatok mindannyiunk számára, akik már átéltük ezt a korszakot. Mi szülők ugyanolyan nehezen engedjük el gyermekeinket, mint ők minket. Mi is félve, szorongva lépünk ebbe a helyzetbe. Próbálunk tapasztalatot cserélni ismerőseinkkel, mások nehézségeiből okulni, sikereiből erőt meríteni. Az ilyen helyzetekre jobb, ha fel tudunk készülni. Jó, ha egy tapasztalt szakember véleményét, tanácsait is megismerhetjük, mielőtt belevágunk. Kiváló segítség ez a könyv, amely élettapasztalatot és el méleti ismereteket is nyújt a szülő-gyerek kapcsolat alakulásáról, pszichológiai alapjairól. Megismerhetik Hermann Alice korszakos gondolatait a megkapaszkodási ösztön természetéről, és Thomas Gordon állásfoglalását abban, hogy a szülői eredményesség tanulható, fejleszthető. Néhány rendkívül érdekes esetleíráson keresztül, beleláthatnak abba, hogy milyen apróságok, félreértelmezések válhatnak nehezítő tényezővé. A szülő sokat tehet, jót is, rosszat is. Itt a lehetőség, hogy tudatosabbá váljunk az óvodai beszoktatásban. A szerző gyakorlati tanácsai, részletekre kiterjedő ötletei nagy segítséget jelentenek szülőnek és kis ovisának egyaránt. Csökken a bizonytalanság, az előre beláthatatlantól való félelem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.