Termékek Menü
   

Otthoni és irodai hálózatok zsebkönyve (JO-0353)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
980 Ft
931 Ft (887 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
Kiadói cikkszám: JO-0353
Elérhetőség: Beszerzés alatt

Az Excel nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb táblázatkezelő programja.....

Kiadási év: 2018
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"Ha egy képzeletbeli mesében hajótörést szenvednék és csak egyetlen szoftvert vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, akkor mindenképpen az Excelt választanám. Funkcionalitása ugyanis már messze túlmutat a táblázat-kezelő szoftverekkel szemben tanúsított minimális elvárásokon. Betű- és bekezdésformázási lehetőségei alkalmat adnak egyszerű dokumentumok előállítására, így ebben az esetben kiválthatja a szövegszerkesztőket. Nagy mennyiségű adatot képes kezelni, ezért egyszerű adatbázis-kezelőként is használható, amennyiben a lakatlan szigeten van miről adatot gyűjteni. Beépített rajzeszközeivel grafikus elemek állíthatók elő, akár egy tervezett nyári lak alaprajza is elkészíthető. Ha meg unatkoznék, akár játékprogramokat is írhatnék a beépített fejlesztői környezetben. Végül, ha a lakatlan szigetre egy másik Excel rajongó is odavetődne és még internet is akadna, akár csoportmunkában is dolgozhatnánk…”

Az Excel nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb táblázatkezelő programja: a kezdő felhasználók is könnyen birtokba vehetik, ugyanakkor a legfelkészültebb Excel „guruk” is nap mint nap találkozhatnak benne új kihívásokkal.

Ebben a könyvben szisztematikusan felépített, könnyen áttekinthető, egyszerűen példákon át kívánjuk bevezetni az olvasót a táblázatkezelésbe – természetesen az Excel eszközeivel. A könyv egyes fejezetei többé-kevésbé önállóan, akár más sorrendben is feldolgozhatók.

Érdemes a kidolgozott példákat a leírás alapján, a fejezetek végén kitűzött feladatokat pedig önállóan, számítógép mellett megoldani. Az ehhez szükséges nyers fájlok a könyv weblapjáról tölthetők le. Segítségként a fejezetek végén a használt függvények összefoglalása, valamint a képlet alkalmazását igénylő feladatok esetén azok megoldása is szerepel.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást