Termékek Menü
   

Öntapadós betűkirakó elsősöknek (RO-06)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
695 Ft (662 Ft + ÁFA)
Kiadó: Romi-Suli Könyvkiadó
Kiadói cikkszám: RO-06
Elérhetőség: Raktáron
Szűlőkímélő! A szülőnek nem kell többszáz betűt kivágnia és tasakokba vagy gumis zsebecskékbe szortírozva elpakolnia.
Kiadási év: 2012
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A szavak betűkből való kirakása az olvasás- és írástanulás ősi, jól bevált eljárása, melyet főleg az első osztály 1. ffélévében érdemes rendszeresen alkalmazni. Őntapadós betűkirakónk ehhez a minden első osztályban hagyományosan alkalmazott eljárásához kínál egy új, úgynevezett matrlcás megoldást. A hagyományos .,kivágós – gumis – tasakolós..." megoldás számos hátrányos tulajdonságát küszöböltük ki.

 

AZ ÖNTAPADÓS BETŰKIRAKÓ JELLEMZŐ!

•    Szűlőkímélő! A szülőnek nem kell többszáz betűt kivágnia és tasakokba vagy gumis zsebecskékbe szortírozva elpakolnia. A betük nem potyognak ki a helyükről   a használat során, így nem vesznek el.

•    A betümatricák akár 40-50 alkalommal is leválaszthatók a helyükröl, és felrakhatók a mellékelt (krémszínű) speciális felületű, úgynevezett szilikonpapír táblácskára, illetve onnan leválasztva visszahelyezhetők eredeti helyükre. A betűmatricák a hordozó papíron és a szilikonpapíron jól tapadnak, de nem ragadnak!

•    A szilikonpapírból készült 2 db „táblácska' állítva vagy fektetve (mindkét oldalán) egyaránt használható. Így összesen 4 oldalnyi felületünk van, ahová betűket helyezhetünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók