Termékek Menü

Nehezen kezelhető gyerekek

Ár:
2.900 Ft
2.610 Ft (2.486 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789632441016
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Andrew Fuller, aki egykor maga is nehezen kezelhető gyerek volt, 25 évnyi szaktudását adta bele ebbe a humoros és elmés könyvbe.
Kiadási év: 2009
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Nehezen kezelhető gyerekek című könyv lenyűgöző betekintést ad a fiatal serdülők gondolkodásmódjába, ráadásul élvezetes olvasmány. Ami azonban még ennél is fontosabb, hűen tükrözi azokat a kihívásokat, melyekkel napjainkban a szülőknek és a tanároknak szembe kell nézniük.
(Virginia Elliott, a sydneyi Sylvania High School igazgatója)

Mitől lesznek bizonyos gyerekek „nehezen kezelhetők”? Azért, mert rátaláltak egyfajta érvényesülési módra, és újból meg újból alkalmazzák ugyanazt a módszert. Nem „rossz” gyerekek, mégis azt éreztetik a szüleikkel és tanáraikkal, hogy rosszaságokat művelnek. Miért? Azért, mert hozzászoktak ahhoz, hogy a maguk módján csinálják a dolgokat, és nem olyan típusú emberek, akik könnyedén lemondanának egy előnyről.

Ön is ismer ilyen gyereket? Számos fajtájuk létezik: az Alkudozó típus (gondoljunk Bart Simpsonra), a Versenyző típus (Lance Armstrong szellemét idézve), a Fenegyerek (ihletője a néhai Steve Irwin), a nehezen legyőzhető Szónok (Margaret Thatcher visszhangja) – és így tovább. Méretben is különböznek, a kicsinyektől a magas tinédzserekig – és nem lehet bírni velük!

Andrew Fuller, aki egykor maga is nehezen kezelhető gyerek volt, 25 évnyi szaktudását adta bele ebbe a humoros és elmés könyvbe. Megmutatja a szülőknek és tanároknak, hogyan értsék meg ezeket az édes kis drágaságokat, hogyan kezeljék hangulataikat, valamint milyen módon segítsenek nekik a pozitív életszokások kialakításában. Ha ön arról álmodik, hogy néha nyertesként kerül ki az otthoni – vagy az osztálytermi – harcokból, ez a könyv önnek szól!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!