Termékek Menü
   

Minőség a óvodáskorban

Minőség a óvodáskorban Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.170 Ft
2.062 Ft (1.964 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Kiadó: Okker Kiadó
Kiadói cikkszám: 9789639228504
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Ha röviden szeretnénk megfogalmazni könyvünk célját, mondhatnánk, hogy abban szeretnének a szerzők segítséget nyújtani. hogy még több legyen azoknak az óvodáknak a száma, ahol jól érzi magát a gyerek. az óvodapedagógus, ahol elégedettek a szülők és a fenntartó.
Kiadási év: 2001
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az óvodát mindenki nap, mint nap értékeli. az óvodáról mindenkinek van véleménye, hiszen vagy oda jár a gyermeke, vagy ott dolgozik, vagy a családja révén érintett, esetleg visszaemlékezik arra az időre. amikor még „rendes gyerekek” jártak az óvdába. Egy-egy településen közszájon forog „a jó óvoda” fogalma, vagy éppen az ellenkezőjének bélyege. A beiratkozások előtt szülők kutatják a „jó óvodát, a jó óvó nénit”. A kisgyerekek tucatszor találkoznak a kérdéssel: „Na milyen az ovi?” Szerencsére ők még a lényegre válaszolnak. Számukra az a fontos, hogy hogy érzik magukat! Ha röviden szeretnénk megfogalmazni könyvünk célját, mondhatnánk, hogy abban szeretnének a szerzők segítséget nyújtani. hogy még több legyen azoknak az óvodáknak a száma, ahol jól érzi magát a gyerek. az óvodapedagógus, ahol elégedettek a szülők és a fenntartó.
Sok ilyen óvoda van ma az országban és szerintünk mindegyik képes erre.
Sokféle út járható az óvoda minőségének fejlesztésére. s abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezek közül néhány már nem járatlan. A könyv szerzői éppen azokat az elméleti és gyakorlati tapasztalatokat és példákat (nem recepteket) osztják meg a magyar óvodapedagógia résztvevöivel, amelyek már az óvodai minőségbiztosítás tényleges gyakorlatában beváltak, bizonyítottak.
Az olvasó hagyományos és újszerű minőségbiztosítási területeken tájékozódhat. Megismerkedhet a minőség alapfogalmaival, azok óvodai értelmezésével.
Olvashat többek között az óvodai program kiegészítésének feladatairól. a partnerközpontúság működtetéséről, az óvodában dolgozók ellenőrzéséről, értékeléséről.

Az óvodák által régen várt módszertani segédanyagok kaptak helyet a kötetben, a gyermekek fejlettségének, neveltségi szintjének mérését, és a mérések módszertani szabályait ismertető fejezetek formájában.
A mellékletek további mérőeszközök közlésével kívánják segíteni az óvodai minőségbiztosítás, értékelés-mérés szakszerű bevezetését, fejlesztését.
Úgy véljük, hogy mivel az óvodák talán kevesebb segítséget kaptak ehhez a munkához, olyan könyvet akartunk írni, amely a gyakorlati példákon. a teendők megfogalmazásán túl képviseli a szerzők meggyőződését arról. hogy a minőségbiztosítás nem működtethető sem felülről, sem kívülről, csakis a résztvevők, a használók közös, belső elkötelezettségével, kompetenciájával és egymásra találásával.


Ehhez kívánnak sok sikert: a szerzők és a szerkesztő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.190 Ft
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: MS-4116U
2.680 Ft
Kiadó: Mozaik Kiadó
Az atlasz bevezető oldalai hangulati rávezetésként időutazásra invitálnak. E táblaképeken végigkísérhetjük a Föld és rajta az élet létrejöttét, az emberiség evolúciójának, a vallások kialakulásának, valamint a térképek fejlődésének izgalmas folyamatát.