Termékek Menü
   

Matematika 1. munkafüzet (NT-11125/M)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.380 Ft
1.242 Ft (1.183 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: NT-11125/M
Elérhetőség: Raktáron
Ha fontos, hogy a matematika ne az „utálatos”, hanem a legkedvesebb tantárgyak közé tartozzon!
Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A legfontosabb üzenet

Ha fontos, hogy a matematika ne az „utálatos”, hanem a legkedvesebb tantárgyak közé tartozzon!

Ha szeretné, hogy a saját tapasztalatszerzésből és a környező valóságból kiindulva ismerjék meg a gyerekek a számok világát, és apró lépésekben, módszeresen alapozzák meg a tudásukat, miközben játékosan készülnek fel a való életre, akkor ezt a teljesen átdolgozott, képi világában, szerkezetében is megújult, a gyerekek életkori sajátosságait maximálisan figyelembe vevő tankönyvet válassza! 

Melyik kerettantervhez illeszkedik a könyv?

A tankönyv megfelel a NAT 2012: 110/2012. (VI. 4.) Korm. rendelet (NAT 2012) Matematika műveltségterület, valamint az 51/2012. (XII. 21.) EMMI rendelet 1. sz. melléklet: Kerettanterv az általános iskola 1–4. évfolyamára megnevezésű kerettanterv 1.2.3. Matematika tantárgy előírásainak. 

Mik a könyv erősségei?

 • A Varga-módszer majd 40 év fejlesztő munkája: a komplex matematikatanítással kapcsolatos kutatás, valamint a könyv több évtizedes kipróbálásának tapasztalatai.
 • Az egyik legjobb, módszertani szempontból a leginkább átgondolt és beválási tapasztalatait tekintve a legrégebb óta sikerrel alkalmazott matematikakönyv az alsó tagozaton.
 • Az előző kiadáshoz képest teljesen átdolgozott, képi világában, szerkezetében is megújult.
 •  Saját tapasztalatszerzésből indul ki, a környező valóságra alapoz.
 •   Előtérbe helyezi a problémamegoldó gondolkodást.
 •   A sikerélményt, a megszerzett tudás örömét helyezi a fókuszba.
 •   Finnországban is, amely köztudottan a legjobb eredményeket mutatja fel a PISA- és egyéb méréseken, ezt a tankönyvet használják!
 •   Az Útjelző (tanári segédlet) is teljesen megújult, értékes szakmai-gyakorlati segítséget nyújt. Tanmenetjavaslattal segíti a pedagógus munkáját.
 •   A sorozat minden tagja évfolyamonként egy tartós matematika-tankönyvből és egy munkafüzetből áll. A táblás kötésben kivitelezett könyvet úgy dolgoztuk át, hogy amennyiben a tanító jónak látja, illetve amennyiben az iskola „tartóskönyvezni” szeretné a könyvet –a könyvbe ne kelljen beleírni.
 • A munkafüzetet 4 színesből 1 színesre dolgoztuk át. Feladatai tökéletesen követik a tankönyv módszertanát, lehetőséget adnak a gyakorlása és az ismeretek alaposabb elmélyítésére.
 • A tankönyv előzékén matematikai készségfejlesztésre alkalmas életképek találhatók. Ezek a rajzok segítik a gyerekeket abban, hogy a közvetlen környezetükből ismerős jelenetek kapcsán összefüggéseket találjanak a matematika és a valóság között, s ezeket az összefüggéseket többféleképpen tudják a matematika nyelvére lefordítani.
 • A tankönyv az utolsó fejezetben gazdag játéklehetőségeket kínál a matematikai készségfejlesztésre, melyeket a szülő otthoni környezetben is bátran gyakorolhat a gyermekével.

Szerző,  információk a szerzőről

 • C. Neményi Eszter: Varga Tamás mellett aktív részese a komplex matematikatanítási kísérleti munkának közvetlen kísérletirányítói feladatokkal. Ennek eredménye nyomán született meg ez a sorozat. Tankönyvszerző, előző kerettanterveink írója. A Bolyai János Matematikai Társulat tagja. Kitüntetései: a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje 1994, Apáczai Csere János-díj 1999, Beke Manó-emlékdíj 1. fokozat 2000 stb.
 • Oravecz Márta: 1994-től a Fővárosi Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola vezetőtanítója, számos tankönyv, szakirányú publikáció szerzője. 2000 óta évente tart matematikai módszertani kurzusokat Magyarországon és Finnországban. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.190 Ft (3.038 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást