Termékek Menü
   

Matematika 12. II. kötet (AP-120803)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.545 Ft
1.082 Ft (1.030 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: AP-120803
Elérhetőség: Beszerzés alatt
A definíciókat és tételeket a korosMinden témakör 1-3 órás fejezetekből áll, amelyekben kidolgozott példák, elméleti összefoglaló és bőséges feladatanyag található. A feladatsorok végén összetettebb feladatok és korábbi matematikaversenyek vagy érettségik feladatai találhatók.
Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kiadványunk az Apáczai Kiadó matematika-tankönyvsorozatának részeként a középiskolák 12. évfolyama számára készült. E kötet a Sík-idomok kerülete és területe, a Sorozatok, valamint a Testek felszíne és térfogata című témaköröket tartalmazza, a második kötetben pedig a Rendszerező összefoglalás található.
Tankönyvsorozatunk a matematikai ismeretek átadása mellett a diákok gondolkodásának fejlesztésére is nagy figyelmet fordít. A feladatok témái változatosak, a hozzájuk kapcsolódó színes illusztrációk felkeltik a tanulók érdeklődését, és kellő motivációs bázist biztosítanak azok megoldásához. A feladatok megoldása közben valamennyi kulcskompetencia-terület fejleszthető. A könyvben önellenőrzésre alkalmas feladatok is találhatók, illetve a bőséges feladatanyag kiváló lehetőséget biztosít a differenciálásra.
Minden témakör 1-3 órás fejezetekből áll, amelyekben kidolgozott példák, elméleti összefoglaló és bőséges feladatanyag található. A feladatsorok végén összetettebb feladatok és korábbi matematikaversenyek vagy érettségik feladatai találhatók. Az emelt szintű érettségire készülő és a matematika iránt fogékonyabb tanulók számára kisebb betűmérettel a tételek bizonyításai is megtalálhatók a könyvben.
Az évfolyamhoz tartozó mindkét kötet második felében a feladat-gyűjtemény kapott helyet, ezért más feladatgyűjtemény megvásárlása szükségtelen. A bőséges feladatanyaggal azt szeretnénk biztosítani, hogy a legegyszerűbb gyakorlófeladatokra szoruló tanulók és a matematika iránt fogékonyabb tanulók is találjanak tudásszintjüknek megfelelő problémákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-58344/I/1
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A tankönyvek a 1969-06 Pénzügyi feladatok követelménymodulnak megfelelő tartalommal és szerkezetben készültek, és a hatályos jogi előírásoknak megfelelnek.
Tankönyváruház.hu
Kiadók