Termékek Menü
   

Marketing I. Marketing-alapismeretek (NT-58348-I)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kiadó: Eszterházi Károly Egyetem-OFI
Kiadói cikkszám: NT-58348-I
Elérhetőség: Raktáron
A tankönyv megfelel a kétszintű érettségi követelményeinek. Tartalmazza mind a Kereskedelmi és marketing-alapismeretek, mind a Vendéglátás-idegenforgalom érettségi vizsga marketing-tananyagát.
Kiadási év: 2013
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kedves Diákok!

Több mint húsz éve foglalkozom marketinggel. Ez idő alatt találkoztam a szakma iránti közönnyel, lekezeléssel éppen úgy, mint tisztelettel vagy vágyakozással. A marketing ma a társadalomban és a gazdaságban már elfogadott, mondhatni megbecsült szakmává vált, ennek ellenére nagyon sok a tévhit és a feltételezés. Tankönyveim, melyek elsősorban a szakközépiskolák 11. és 12. osztály számára készültek, sok gyakorlati példán keresztül végigvezetnek a marketing fejlődésén, eszközrendszerén, lehetőségein, kockázatain, gyakorlati alkalmazásán, és bemutatnak néhány várható fejlődési lehetőséget. Minden fejezethez több példa, feladat és jelentős számú ellenőrző kérdés kapcsolódik. A példákkal a körülöttünk lévő valóság napi gyakorlatán keresztül mutatom be a marketing jellemzőit és lehetőségeit. A feladatokkal az elsődleges cél a tanultak átgondolása és önálló gondolkodás alapján való alkalmazása. A csoportos feladatokat elsősorban órai feldolgozásra ajánlom, az egyéni feladatok órai munka keretében és házi feladatként is elvégezhetők. A fejezetek végén található összefoglaló feladatok nemcsak a tanultak ismétlését, a megszerzett tudás ellenőrzését biztosítják, hanem segítik az írásbeli érettségi vizsgára történő felkészülést is. A zöld tónussal jelölt szövegrészek érdekességeket, kiegészítő olvasmányokat tartalmaznak. A gyűrt papírral jelölt szövegekben Abraham Maslow, Philip Kotler és Everett Rogers életéről és munkásságáról is megemlékezünk néhány mondatban. A tankönyv megfelel a kétszintű érettségi követelményeinek. Tartalmazza mind a Kereskedelmi és marketing-alapismeretek, mind a Vendéglátás-idegenforgalom érettségi vizsga marketing-tananyagát – ezt kétféle ikonnal jelöltük: Az emelt szintű érettségire szükséges anyagrészeket szürke tónussal és kerettel emeltük ki. Az alapos tudás megszerzéséhez természetesen a teljes tananyag elsajátítását javasolom mindenki számára. E jelölésekkel kizárólag az érettségi vizsgára történő felkészülést szeretnénk megkönnyíteni. E célt szolgálják a kiemelések is: a fontosabb definíciókat és megállapításokat félkövér betűtípussal jelöltük. A marketing nem több, mint a rendelkezésre álló eszközök józan ésszel és logikus gondolkodással történő alkalmazása. Bízom benne, hogy a hasznos ismereteken túl élvezettel forgatjátok ezt a tankönyvet, amely segít megérteni a piaci összefüggések rendszerét. A marketing legfontosabb elvárása a nyitott, előítélet-mentes gondolkodás, a másik iránti megértés és elfogadás annak érdekében, hogy a piac szereplői valamennyien a "win”, azaz a nyerő pozícióba kerüljenek. Kívánok jó tanulást, sok sikert!

A szerző

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft (2.371 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft (3.392 Ft + ÁFA)
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft (2.181 Ft + ÁFA)
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást