Termékek Menü
   

Lexi iskolás lesz (NT-98515/MT)

Lexi iskolás lesz (NT-98515/MT) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.000 Ft (1.905 Ft + ÁFA)
Kiadó: OFI
Kiadói cikkszám: NT-98515/MT
Elérhetőség: Raktáron
Célunk, hogy a könyvet lapozgatva minél többet beszélgessenek, meséljenek a gyerekeknek, felébresztve bennük a beszéd kedvet, fejlesztve szókincsüket, kifejezőkészségüket.
Kiadási év: 2017
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
Az előző Lexi-kötethez hasonlóan most is szeretnénk meghitté, tartalmassá tenni a szülők és gyermekeik együttlétét, miközben játszva fejleszthetjük azokat a készségeket, amelyek az olvasás, írás tanulásának megkezdéséhez nélkülözhetetlenek. Célunk, hogy a könyvet lapozgatva minél többet beszélgessenek, meséljenek a gyerekeknek, felébresztve bennük a beszéd kedvet, fejlesztve szókincsüket, kifejezőkészségüket. Mindezzel hozzásegítik őket a későbbiekben a könnyebb tanuláshoz. A két kötet egymástól függetlenül is használható. Amíg a Lexi első kötetében a készségek alapozó fejlesztése történt, addig a Lexi iskolás lesz című második kötetben már magasabb szinten, az alapozásra építve fejlesztjük a gyermekeket. Amennyiben lehetőségük van mindkét kötetet beszerezni, akkor ajánljuk a nagycsoportba kerüléskor a Lexivel kezdeni, majd második félévtől a Lexi iskolás lesz c. könyvvel folytatni. Első osztályosoknak is ajánljuk a Lexiket, az olvasás, írás tanulásának előkészítő időszakában. A képek alatti szöveg címzettjei mindig a gyermekek, ezért ezeket olvassuk fel nekik. A zárójelben lévő megjegyzések, betűk, szavak, vastag betűs kiemelések viszont a felnőtteknek szólnak. Ezek felolvasásától tekintsünk el! (Még ne tanítsunk olvasni! A betűkkel való ismerkedés következő kötetünk, a Lexi Betűországban feladata lesz.) A bal- és jobbkezes gyermekek egyaránt használhatják a könyvet, természetesen a balkezes gyermekek minden tevékenységet (mutatást, rajzolást) bal kézzel végezzenek!
A lapok és mellékletek felhasználásának menete az instrukciók alapján egyértelműen követi egymást, ahol eltérés van az egymásutániságban, ott a képek alatti utasításban ezt jelezzük. Egy alkalommal mindig csak egy oldalt dolgozzunk fel! Bízunk abban, hogy a feladatok sikeres megoldása – mely a felnőttek közreműködését igényli – hozzájárul az iskolaérettség követelményeinek eléréséhez. Egyben reméljük, hogy a feladatmegoldás során közösen eltöltött idő jóízű beszélgetésekre, mesélésre nyújt majd alkalmat!

Útmutató
Tájékozódás a térben, irányismeret
Hallási figyelem fejlesztése
Gyakorlatok a ritmus, a sorrendiség és az emlékezet fejlesztéséhez
Sorolók
Általános ismeretek. Anyanyelvi fejlesztés
Gyakorlatok a kézügyesség és az író-rajzoló mozgás fejlesztéséhez
Színezők
Mesék
Mellékletek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További ajánlatunk

Top termékek
Kiadói cikkszám: NT-56440/NAT
2.490 Ft
Kiadó: OFI
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: NT-11188
2.290 Ft
Kiadó: OFI
A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexia megelőzés olvasástanítási módszere szerint készült.
Kiadói cikkszám: 9789630852555
3.190 Ft
Kiadó: Magánkiadás
A testnevelés érettségi vizsgához ad kitűnő segítséget ez a nagy gondossággal összeállított könyv.
Kiadói cikkszám: NT-56440/M/NAT
1.890 Ft
Kiadó: OFI
Kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak szól, A2 szintre fejleszti a nyelvtudást
Kiadói cikkszám: MK-1080
4.190 Ft 3.562 Ft
A korábbi két kötet (Példatár és Megoldások) egybeszerkesztett változata! Nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben.